Ο Μιχάλης Γρηγορίου στην πόρτα εξόδου από τον Πανσερραϊκό

Γρηγορίου

i

© Intime

Ο Μιχάλης Γρηγορίου στην πόρτα εξόδου από τον Πανσερραϊκό

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 13:30 - 16.09.2024 / Ανανεώθηκε: 13:31 - 16.09.2024

Ο Μιχάλης Γρηγορίου φαίνεται πως θα «πληρώσει» το κακό ξεκίνημα του Πανσερραϊκού στο πρωτάθλημα.

Μετά την αποχώρηση του Πάμπλο Γκαρσία από τον πάγκο, ο Πανσερραϊκός μπήκε στη νέα εποχή, αυτήν του Μιχάλη Γρηγορίου. Ο Έλληνας τεχνικός επέστρεψε στις Σέρρες μετά από 11 χρόνια κι ανέλαβε τα «Λιοντάρια» για δεύτερη φορά στην προπονητική του καριέρα, ωστόσο αυτή η δεύτερη θητεία του αναμένεται να είναι σύντομη.

Σε αυτές τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές του πρωταθλήματος, ο Πανσερραϊκός μετράει τρεις ήττες και μία ισοπαλία. Μάλιστα, στη χθεσινή αναμέτρηση (15/9) με τον Λεβαδειακό στον Λάκκο των Λεόντων, οι γηπεδούχοι «αγκάλιασαν» το πρώτο τους τρίποντο, αλλά στο τέλος δεν κατάφεραν να το πάρουν και πάλι (2-2).

Το πολύ κακό ξεκίνημα των Σερραίων στην Stoiximan Super League τη φετινή σεζόν οδηγεί τον Μιχάλη Γρηγορίου προς την έξοδο και μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα έχουμε οριστικές εξελίξεις, με το κλίμα να μην είναι το ιδανικό.

Χέρι - χέρι στην κορυφή ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός, καραδοκεί η ΑΕΚ: Η βαθμολογία της Stoiximan Super League μετά τα ματς της Κυριακής (15/9)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:24 - 15.09.2024

Χέρι - χέρι στην κορυφή ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός, καραδοκεί η ΑΕΚ: Η βαθμολογία της Stoiximan Super League μετά τα ματς της Κυριακής (15/9)

Μετά τις «λευκές» ισοπαλίες σε Τούμπα και «Γ. Καραϊσκάκης», ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός συνεχίζουν να βρίσκονται παρέα στην κορυφή του πρωταθλήματος. Σε αυτή μπορεί να βρεθεί και η ΑΕΚ, ισοβαθμώντας με τους άλλους δύο. Η βαθμολογία της Stoiximan Super League.

Ο ίδιος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν, «πληρώνοντας» την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα του μέχρι στιγμής.

Την Τρίτη (17/9) η κλήρωση για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson

Το Κύπελλο Ελλάδας Betsson προχωράει και πλησιάζει στην 4η φάση της διοργάνωσης, όπου εκεί θα δώσουν το παρών και δέκα ομάδες από τη Stoiximan Super League. Η κλήρωση για την 4η φάση λοιπόν θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (17/9) στις 14:00 στα γραφεία της ΕΠΟ και θα μεταδοθεί live μέσω της σελίδας της Ομοσπονδίας.

Στην κλήρωση θα συμμετάσχουν οι 14 ομάδες που θα έχουν προκριθεί από την 3η φάση, αλλά και δέκα από τη Stoiximan Super League, που δεν εξασφάλισαν ευρωπαϊκό εισιτήριο. ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα μπουν στην 5η φάση.