Ο Μιχάλης Γρηγορίου αποτελεί το φαβορί για τον πάγκο του Πανσερραϊκού

Μιχάλης Γρηγορίου

i

© Intime

Ο Μιχάλης Γρηγορίου αποτελεί το φαβορί για τον πάγκο του Πανσερραϊκού

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:41 - 14.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:50 - 29.05.2024

Ο Μιχάλης Γρηγορίου βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Πανσερραϊκό, με σκοπό να αποτελέσει τον διάδοχο του Πάμπλο Γκαρσία...

Ο Πάμπλο Γκαρσία αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Πανσερραϊκού και η ομάδα των Σερρών βρίσκεται σε αναζήτηση του νέου προπονητή.

Ένας από αυτούς που βρίσκονται σε πρώτο πλάνο για τα «Λιοντάρια» είναι ο Μιχάλης Γρηγορίου, ο οποίος είναι γνώριμος για τον Σερραϊκό σύλλογο, καθώς διετέλεσε προπονητής τη διετία 2011-2013, μετά και τον ξαφνικό θάνατο του αείμνηστου Πέτρου Θεοδωρίδη.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια οριστική εξέλιξη σχετικά με το μέλλον του Γρηγορίου, όμως η επιστροφή του στις Σέρρες «παίζει» δυνατά.

Ο 51χρονος έχει μία πλούσια θητεία στη χώρα μας, αφού έχει προπονήσει κατά σειρά Κέρκυρα, Πανιώνιο, ΑΕΛ, Λαμία, Ιωνικό και ΠΑΣ Γιάννινα, μετρώντας συνολικά 219 παιχνίδια στην Stoiximan Super League.

Πάμπλο Γκαρσία: «Αποχωρώ από τον Πανσερραϊκό»

Μετά την τελευταία νικηφόρα αναμέτρηση κόντρα στην Κηφισιά, ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, αποκάλυψε πως θα αποχωρήσει από την ομάδα.

«Ήταν μια δύσκολη χρονιά. Όχι μόνο για το ποδόσφαιρο, αλλά και με πολλά άλλα πράγματα, όπως το γεγονός πως δεν είχαμε κόσμο στο γήπεδο μέσα στη σεζόν. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες, έκαναν μια εξαιρετική χρονιά, θέλω επίσης να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον πρόεδρο και όλους τους οπαδούς που ήρθαν και με υποστήριξαν. Πρέπει να είμαστε περήφανοι για την ομάδα που έχουμε.

Τελείωσε μια εξαιρετική χρονιά, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλέψουμε για τη νέα σεζόν. Ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. Το είπα σε όλους πως δεν θα συνεχίσω στην ομάδα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, σήμερα είσαι, αύριο δεν είσαι εδώ. Είμαι ευχαριστημένος που ήμουν φέτος εδώ. Ευχαριστώ για την υποστήριξη και την δυνατότητα να δουλέψω εδώ. Για την χρονιά που δεν ήταν εύκολη, τα λόγια που έχω είναι μόνο για να ευχαριστήσω όλους που είναι στην ομάδα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ουρουγουανός τεχνικός.