Γρηγορίου: «Θα πρέπει να μην παρατάμε τα παιχνίδια, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, κοιτάμε το παιχνίδι επιβίωσης απέναντι στον Πανσερραϊκό»

Γρηγορίου: «Θα πρέπει να μην παρατάμε τα παιχνίδια, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, κοιτάμε το παιχνίδι επιβίωσης απέναντι στον Πανσερραϊκό»

Άγγελος Φραγκισκάτος 22:44 - 14.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:37 - 14.08.2024

Ο Μιχάλης Γρηγορίου εμφανίστηκε απογοητευμένος μετά την ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα με 4-0 στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ.

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με 4-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα, σε αναμέτρηση για τη 18η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο Μιχάλης Γρηγορίου εμφανίστηκε απογοητευμένος με την εμφάνιση του ΠΑΣ, ενώ τόνισε πως «πρέπει να κυνηγάμε όλα τα παιχνίδια ανεξαρτήτως αποτελέσματος».

«Το παιχνίδι ήταν πολύ διαφορετικό από το τελικό αποτέλεσμα. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε, αλλά τίποτα απ' όλα αυτά δεν έγινε. Στο δεύτερο ημίχρονο μετά και το δεύτερο γκολ που πέτυχε ο Μεϊτέ και μέσα σε τέσσερα λεπτά ο ΠΑΟΚ κλείδωσε τη νίκη. 

Σίγουρα το γκολ του Σάστρε ήταν πολύ τυχερό, γι' αυτό δεν μπορώ να πω τίποτα στους ποδοσφαιριστές. Θα πρέπει να μην παρατάμε τα παιχνίδια, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Προχωράμε και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι επιβίωσης απέναντι στον Πανσερραϊκό», ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός.