Γρηγορίου: «Το τελικό αποτέλεσμα μας αδικεί»

Γρηγορίου: «Το τελικό αποτέλεσμα μας αδικεί»

Άγγελος Φραγκισκάτος 22:05 - 03.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:58 - 13.08.2024

Ο Μιχάλης Γρηγορίου μίλησε μετά την ισοπαλία του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ατρόμητο (1-1), τονίζοντας πως το σκορ αδικεί τους Ηπειρώτες.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα και το αριθμητικό πλεονέκτημα του κόντρα στον Ατρόμητο (στο 74΄ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Κιβρακίδης), κλείνοντας με «Χ» τις υποχρεώσεις του στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης της, ο Μιχάλης Γρηγορίου μίλησε στη κάμερα της Nova για τις χαμένες ευκαιρίες των Ηπειρωτών, ενώ τόνισε πως το «τελικό αποτέλεσμα μας αδικεί».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δε νομίζω ότι λείπει η διαχείριση στα ματς και χάνουμε το προβάδισμα. Αν δούμε και τα δύο ματς, τόσο απέναντι στον ΟΦΗ, αλλά και σήμερα, μας αδικεί το σκορ.

Πρέπει να κάνουμε πάνω από πέντε-έξι ευκαιρίες για να βρούμε γκολ και ο αντίπαλος στην πρώτη ευκαιρία σκοράρει και μετά όλα γίνονται πιο δύσκολα, ειδικά όταν είσαι σε τέτοια βαθμολογική θέση και κάνεις τέτοια προσπάθεια, όπως η προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά.

Ο Ατρόμητος δεν είχε ευκαιρίες, πέρα από τις τελευταίες, που είχαμε βγει όλοι μπροστά για να βρούμε γκολ. Ήμασταν αρκετά καλοί, πληρώσαμε μια αδράνεια και το τελικό αποτέλεσμα μας αδικεί».