Η αδερφή του Ρονάλντο αναφέρθηκε στη νίκη του Μέσι και… δίχασε ξανά
i

Έλμα Αβέιρο-Κριστιάνο Ρονάλντο/Social

Η αδερφή του Ρονάλντο αναφέρθηκε στη νίκη του Μέσι και… δίχασε ξανά

Sportal newsroom 10:49 - 20.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:03 - 20.08.2024

Συγχαρητήρια στην Αργεντινή έδωσε η αδερφή του Ρονάλντο που όπως είπε «όλοι ενώθηκαν για να βοηθήσουν τον Μέσι να νικήσει τον αδελφό της…»

Μπορεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο να μην σχολίασε τον τελικό του Μουντιάλ (αναμενόμενο), αλλά η αδερφή του, Έλμα Αβέιρο δεν έμεινε σιωπηλή. Άλλωστε μας έχει συνηθίσει στο να παίρνει θέση όσον αφορά τον αδελφό της, καθώς και στο ντιμπέιτ για το ποιος είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών.

Η Αβέιρο αναφέρθηκε στη κατάκτηση του παγκοσμίου κυπέλλου από την Αργεντινή σημειώνοντας πως έπρεπε να γίνει παράδειγμα για τους Πορτογάλους το πως «ενώθηκαν όλοι για να βοηθήσουν τον Μέσι να κερδίσει τον αδερφό της».

«Ενώ η Πορτογαλία ενώθηκε για να αφήσει το χέρι του Κριστιάνο όταν το χρειαζόταν περισσότερο και να τον θάψει στο τελευταίο παγκόσμιο κύπελλο, η Αργεντινή ενώθηκε πεισσότερο από ποτέ για να βοηθήσει τον Μέσι να τον κερδίσει (σ.σ. τον Ρονάλντο).

Οι Πορτογάλοι έχουν πολλά να μάθουν για το πως να φέρονται στα είδωλα τους. Μικρόμυαλοι. Συγχαρητήρια.

Στην Αργεντινή το ποδόσφαιρο είναι αγνό, ανήκει στους ανθρώπους και δεν είναι γεμάτο από το “εσωτερικό” μίσος»

Το γεγονός βέβαια ότι η Αργεντινή έπαιζε στον τελικό με τη Γαλλία κι όχι με τον Ρονάλντο είναι ένα, το γεγονός ότι ουσιαστικά παραδέχτηκε πως ο Μέσι κέρδισε τον αδερφό της στο ντιμπέιτ για τον καλύτερο όλων, είναι ένα δεύτερο σημείο που αξίζει να σχολιαστεί...