Η ΑΕΚ ανανέωσε το συμβόλαιο του Βίντα μέχρι και το 2025

Βίντα

i

Ντομαγκόι Βίντα/©intime

Η ΑΕΚ ανανέωσε το συμβόλαιο του Βίντα μέχρι και το 2025

Κώστας Τσίλης 22:24 - 11.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:03 - 14.08.2024

Επέκτεινε το συμβόλαιο του Βίντα η ΑΕΚ, για επιπλέον έναν χρόνο, μέχρι και το 2025

Μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Πέτρου Μάνταλου, η ΑΕΚ έκλεισε πολύ νωρίς ακόμα μια εκκρεμότητα. Ο Ντομαγκόι Βίντα, υπέγραψε συμβόλαιο με την Ένωση, μέχρι και το καλοκαίρι του 2025. Δηλαδή για έναν επιπλέον χρόνο. Ήταν κάτι που αποτελούσε εισήγηση του Ματίας Αλμέιδα, αλλά ήθελε πολύ και ο Κροάτης διεθνής κεντρικός αμυντικός, που είναι ευτυχισμένος στην Αθήνα και στην ΑΕΚ.  Γι αυτό και η συζήτηση για το νέο συμβόλαιο άνοιξε πολύ πριν το τέλος της σεζόν και έκλεισε με αίσιο τρόπο. 

Πρόβλημα με Άμραμπατ στην ΑΕΚ, εκτός αποστολής με Λαμία και οι Γιόνσον, Ρότα, Xατζισαφί
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:11 - 11.11.2023

Πρόβλημα με Άμραμπατ στην ΑΕΚ, εκτός αποστολής με Λαμία και οι Γιόνσον, Ρότα, Xατζισαφί

Μεγάλο προέκυψε ξανά το απουσιολόγιο του Αλμέιδα για το αυριανό ματς με την Λαμία, καθώς προέκυψε πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Άμραμπατ, ενώ δεν τα κατάφεραν ούτε οι Γιόνσον και Ρότα

Ο Βίντα έχει ξεκινήσει και φέτος εξαιρετικά την σεζόν και μάλιστα έχει πετύχει και καθοριστικά γκολ. Έχει προλάβει να δεθεί με την ΑΕΚ, περνάει και ο ίδιος και η οικογένεια του πολύ καλά στην Αθήνα και ήθελε να συνεχίσει στην ομάδα και μετά το καλοκαίρι. Από την άλλη μεριά στην ΑΕΚ έχουν διαπιστώσει πόσο σημαντική είναι παρουσία μιας προσωπικότητας όπως ο Βίντα και εντός γηπέδου και μέσα στα αποδυτήρια. Εξ ου και ήθελαν να τον κρατήσουν για τουλάχιστον έναν ακόμα χρόνο, καθώς το προηγούμενο συμβόλαιο έληγε στο τέλος της σεζόν. 

Ο Βίντα αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κομβικό εργαλείο της μηχανής του Αλμέιδα. Όπως επίσης είναι και μια εξαιρετικά σημαντική παρουσία μέσα στα κιτρινόμαυρα αποδυτήρια. Και για τον Αργεντινό τεχνικό ήταν πολύ σημαντικό να κλείσει θετικά και όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, η επέκταση του συμβολαίου του Κροάτη κεντρικού αμυντικού. 

Όσο για την επίσημη ανακοίνωση της ΑΕΚ, αυτή ανέφερε: "Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου της με τον Ντομαγκόι Βίντα. Ο διεθνής Κροάτης κεντρικός αμυντικός υπέγραψε έως το καλοκαίρι του 2025, με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο. Ο Ντομαγκόι Βίντα ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2022 και ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας που έφτασε στην κατάκτηση του Νταμπλ τη σεζόν 2022-23. Μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει 45 εμφανίσεις με τη φανέλα της ομάδας μας σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας πετύχει τέσσερα τέρματα. “Ντόμα”, σου ευχόμαστε ακόμη περισσότερες επιτυχίες με τα κιτρινόμαυρα!"