Η ΑΕΚ διέψευσε κατηγορηματικά το ιταλικό σενάριο που την έμπλεξε με τον Γκαμπιαντίνι
i

Ο Γκαμπιαντίνι/©intime

Η ΑΕΚ διέψευσε κατηγορηματικά το ιταλικό σενάριο που την έμπλεξε με τον Γκαμπιαντίνι

Κώστας Τσίλης 00:37 - 30.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:14 - 14.08.2024

Οι Ιταλοί έπλεξαν ένα μεταγραφικό σενάριο για τον Γκαμπιαντίνι στο οποίο έμπλεξαν και την ΑΕΚ, αλλά η Ένωση έσπευσε να το διαψεύσει κατηγορηματικά

Έτσι κι αλλιώς οι Ιταλοί δεν φημίζονται για πολύ κοντινή συγγένεια με την πραγματικότητα, όταν πλέκουν μεταγραφικά σενάρια. Από την άλλη μεριά, οι καιροί είναι... περίεργοι και οι εντυπώσεις και το κλίμα έχουν σημασία. Εξ ου και η ΑΕΚ δεν άφησε να περάσει απλώς ανυπόστατο το δημοσίευμα του Calciomercato που την εμπλέκει με την περίπτωση του Μανόλο Γκαμπιαντίνι. 

Το ρεπορτάζ των Ιταλών μάλιστα ανέφερε, πως η Ένωση, όπως και η Μπασάκσεχίρ, έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του επιθετικού της Σαμπντόρια. Κάτι που έβαλε την ΑΕΚ σε διαδικασία να κάνει κατηγορηματική διάψευση. Ενδεχομένως διότι δεν ήταν η πρώτη φορά τις τελευταίες εβδομάδες, που οι Ιταλοί μπλέκουν το όνομα της Ένωσης με την υπόθεση του Γκαμπιαντίνι. 

Η ΑΕΚ όσο μπορεί αποφεύγει να μπαίνει σε διαδικασία διαψεύσεων. Παρόλα αυτά, όταν προκύπτουν ονόματα που ενδεχομένως μπορούν να προκαλέσουν συζητήσεις ή μπαίνουν στο τραπέζι προτάσεις που δεν έχουν γίνει ποτέ, τότε πράττει αυτό που έπραξε με το ιταλικό δημοσίευμα για τον Γκαμπιαντίνι. 

Tags: