Η ΑΕΚ είναι ξεκάθαρη: «Συμμετέχουμε στις συσκέψεις, απέχουμε λόγω πένθους από τις εκδηλώσεις»

Η ΑΕΚ είναι ξεκάθαρη: «Συμμετέχουμε στις συσκέψεις, απέχουμε λόγω πένθους από τις εκδηλώσεις»

Κώστας Τσίλης 23:42 - 14.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:15 - 14.08.2024

Οι Κροάτες επιχειρήσαν για μια ακόμα φορά να κάνουν επικοινωνιακά παιχνίδια ακόμα μέσω του προέδρου της ομοσπονδία, όμως η ΑΕΚ έδωσε ξεκάθαρες απαντήσεις

Ήδη από τις προηγούμενες μέρες, η ΑΕΚ είχε καταστήσει σαφές πως δεν επρόκειτο λόγω πένθους, να συμμετάσχει σε καμία εκδήλωση δημοσίων σχέσεων, που θα γινόταν στο πλαίσιο του παιχνιδιού με τη Ντιιναμό στο Ζάγκρεμπ. Μάλιστα είχε ενημερώσει επ' αυτού γραπτώς και την ΟΥΕΦΑ. Παρόλα αυτά, οι Κροάτες επιχείρησαν να το εκμεταλλευτούν επικοινωνιακά. 

Αλμέιδα: «Έφυγα από το σπίτι μου στα 15 μου χρόνια και θέλω μόνο ειρήνη - Δεν υπάρχει θέση για τη βία στο ποδόσφαιρο»
CHAMPIONS LEAGUE

20:11 - 14.08.2023

Αλμέιδα: «Έφυγα από το σπίτι μου στα 15 μου χρόνια και θέλω μόνο ειρήνη - Δεν υπάρχει θέση για τη βία στο ποδόσφαιρο»

Ο Αλμέιδα έδωσε ένα ξεκάθαρο στίγμα για την προσέγγιση της ΑΕΚ στα δυο παιχνίδια με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, μετά και τα γεγονότα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Υπήρξαν δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία η ΑΕΚ αρνείται κάθε επικοινωνία με τους ανθρώπους της Ντιναμο. Ενώ υπήρξε ακόμα και επιστολή του προέδρου της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Κροατίας στον ομόλογό του της ΕΠΟ, με την οποία ζητούσε μεσολάβηση για να ανοίξει δίαυλος ανάμεσα στις δυο ομάδες. Φυσικά τέτοιο θέμα δεν τίθεται. Η ΑΕΚ είναι κανονικά παρούσα σ' όλες τις οργανωτικές συσκέψεις. 

Μάλιστα σχετικά μ' όσα υποστήριξε ο πρόεδρος της κροατικής Ομοσπονδίας, στην ΑΕΚ ξεκαθάριζαν πως ήταν άτοπα και αβάσιμα. "Πως είναι δυνατό να βρισκόμαστε στο γήπεδο τους, να συμμετέχουμε στις συσκέψεις και να κατηγορούμαστε ότι είμαστε εξαφανισμένοι;" τόνιζε υψηλόβαθμο στέλεχος της ΠΑΕ ΑΕΚ. 

Έδωσε κανονικά το παρών σ' αυτή που έγινε σήμερα, θα δώσει κανονικά το παρών και στην αυριανή. Και ως προς τα οργανωτικά ζητήματα του παιχνιδιού του αυριανού στο Μαξιμίρ, αλλά και εν συνεχεία της ρεβάνς στη Νέα Φιλαδέλφεια, η ΑΕΚ είναι έτοιμη να συζητήσει τα πάντα και να συνεργαστεί. Όμως σε εκδηλώσεις δημοσίων σχέσεων, από την στιγμή που υπάρχει ένα φονικό και ένα πένθος, δεν πρόκειται να συμμετάσχει.