Η ΑΕΚ λόγω πένθους δεν συμμετέχει σε καμία εκδήλωση και οι Κροάτες κάνουν επικοινωνιακά παιχνίδια

Η ΑΕΚ λόγω πένθους δεν συμμετέχει σε καμία εκδήλωση και οι Κροάτες κάνουν επικοινωνιακά παιχνίδια

Κώστας Τσίλης 21:12 - 12.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:18 - 14.08.2024

Επισήμως έχει ενημερώσει η ΑΕΚ την UEFA πως λόγω πένθους δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε εκδηλώσεις δημοσίων σχέσεων, αλλά οι Κροάτες προσπαθούν να κάνουν επικοινωνιακά παιχνίδια.

Ο οργανισμός της ΑΕΚ κάνει προσπάθειες για να διαχειριστεί και την λύπη και τον θυμό για τη δολοφονία του Μιχάλη. Και δεδομένα έχει μπει σε βαρύ πένθος. Ωστόσο όλο αυτό οι Κροάτες επιχειρούν να το εκμεταλλευτούν επικοινωνιακά για να φτιάξουν κλίμα ενόψει των δυο παιχνιδιών της προσεχούς εβδομάδας. 

Σήμερα υπάρχει δημοσίευμα της Sportske, που έχει τίτλο «ξεκάθαρο μήνυμα από την ΑΕΚ, δεν θέλει να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τη Ντιναμό και δεν θέλει να έχει καμία επικοινωνία». Και στο σχετικό ρεπορτάζ τονίζεται πως το γεγονός πως η ΑΕΚ αρνήθηκε να δώσει το παρών στο καθιερωμένο δείπνο πριν από το ματς στο Ζάγκρεμπ, είναι ενδεικτικό για το τι θα αντιμετωπίσει η Ντιναμό στην Αθήνα

Βεβαίως η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική από τα επικοινωνιακά τρικ των Κροατών. Η ΑΕΚ έχει ενημερώσει επισήμως και εγγράφως την UEFA, πως τελεί σε πένθος λόγω της δολοφονίας ενός οπαδού της και ως εκ τούτου δεν επιθυμεί την συμμετοχή σε εκδηλώσεις δημοσίων σχέσεων. Κάτι που δεν έχει να κάνει προφανώς, με το πως θα φιλοξενηθεί και τα τυπικά που θα πρέπει να γίνουν, όταν θα έρθει η αποστολή της Ντιναμό στην Αθήνα για την ρεβάνς.