Η ΑΕΚ (θα) είναι έτοιμη για όλα τα ενδεχόμενα μέσα στον Αύγουστο

Ματίας Αλμέιδα

i

©Intime

Η ΑΕΚ (θα) είναι έτοιμη για όλα τα ενδεχόμενα μέσα στον Αύγουστο

Κώστας Τσίλης 15:55 - 21.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:46 - 14.08.2024

Εκτός από τις «μάχες» στα ευρωπαϊκά προκριματικά, ο Αύγουστος μπορεί και να είναι «καυτός» μήνας εξελίξεων και η ΑΕΚ θέλει να είναι προετοιμασμένη

Για την ΑΕΚ την δεδομένη χρονική στιγμή, όλο το βάρος είναι στην προετοιμασία για τις κρίσιμες μάχες για τα ευρωπαϊκά προκριματικά μέσα στον Αύγουστο. Προφανώς και δεν έχουν εγκαταλειφθεί οι ανοιχτές μεταγραφικές υποθέσεις. Ωστόσο δεν φαίνεται άμεσα στον ορίζοντα κάποια εξέλιξη. Το... επίκεντρο για όλους στην ΑΕΚ και κυρίως για τον Ματίας Αλμέιδα, είναι οι ευρωπαϊκές «μάχες». 

Στην Ένωση πάντως ξέρουν καλά, πως ο Αύγουστος μπορεί και να είναι «καυτός». Και όχι μόνο στο αγωνιστικό του κομμάτι. Υπάρχουν ανοιχτά μέτωπα και δεν είναι και λίγα. Η υπόθεση της μεταγραφής στόπερ παραμένει σε εκκρεμότητα. Και καθότι φαίνεται πως η ΑΕΚ κάτι περιμένει, όλα δείχνουν πως οι εξελίξεις θα προκύψουν όσο πλησιάζει το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου. 

Επίσης η ΑΕΚ δεδομένα κοιτάζει στην αγορά για την ενίσχυση και στις θέσεις των χαφ, αλλά και του σέντερ φορ. Όμως αυτό το τελευταίο, ίσως συνδέεται και με την υπόθεση του Λιβάι Γκαρσία. Στην ΑΕΚ έχουν στο μυαλό τους, πως είναι ένα θέμα που μπορεί να παραμείνει ανοιχτό ακόμα και μέχρι το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου. Και δεν είναι καθόλου μια απλή υπόθεση, καθώς πρόκειται για τον πρώτο σκόρερ της ομάδας.

Η πραγματικότητα είναι πως οι άνθρωποι της ΑΕΚ, σε συνεννόηση πάντα με τον Αλμέιδα, δουλεύουν ήδη για να είναι προετοιμασμένοι για οτιδήποτε προκύψει μέσα στον Αύγουστο. Να έχουν έτοιμες λύσεις για όλα και οι οποίες να μπορούν να ενεργοποιηθούν και με ταχύτητα. Και αυτό δεν αφορά καν μόνο την υπόθεση Γκαρσία. Άλλωστε πλέον ειδικά τα τελευταία χρόνια, τις τελευταίες ημέρες της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, η τράπουλα ανακατεύεται σ' ολόκληρη την ποδοσφαιρική αγορά.