Η ΑΕΚ θα κινηθεί στοχευμένα στην μεταγραφική αγορά, αλλά έχει έτοιμες λύσεις για όλα τα... ενδεχόμενα
i

Γιώργος Κοσμάς, Μπρούνο Άλβες, Ματίας Αλμέιδα, Παναγιώτης Κονέ, Ράντεκ Κουχάρσκι

Η ΑΕΚ θα κινηθεί στοχευμένα στην μεταγραφική αγορά, αλλά έχει έτοιμες λύσεις για όλα τα... ενδεχόμενα

Κώστας Τσίλης 12:50 - 28.05.2023 / Ανανεώθηκε: 15:59 - 14.08.2024

Στην ΑΕΚ είναι πολύ συγκεκριμένες οι ανάγκες για ενίσχυση και με βάση αυτές θα κινηθεί, όμως Κονέ και Κουχάρσκι έχουν έτοιμες λύσεις για οτιδήποτε προκύψει στην πορεία του καλοκαιριού

Προφανώς και από την στιγμή που η σεζόν για την ΑΕΚ ολοκληρώθηκε και μάλιστα με την κατάκτηση όλων των τροπαίων, πλέον όλο το βάρος πέφτει πάνω στον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν. Και πλέον οι συσκέψεις κορυφής θα είναι συνεχείς, με τον Παναγιώτη Κονέ και τον Ράντεκ Κουχάρσκι, να βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τον Ματίας Αλμέιδα. 

Είναι δεδομένο πως η φιλοσοφία και του Αργεντινού τεχνικού και της ΑΕΚ, δεν πρόκειται να αλλάξει σε σχέση με το περυσινό καλοκαίρι. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως η ομάδα θα κινηθεί στην μεταγραφική αγορά, για να καλύψει συγκεκριμένες ανάγκες. Στοχευμένα. Και αυτές οι κινήσεις θα «κλειδώσουν» στις συσκέψεις που θα γίνουν μέσα στις επόμενες μέρες. 

Μάλιστα ήδη ο εκτελεστικός και τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, είναι απολύτως έτοιμοι με την δουλειά που έχουν κάνει τους προηγούμενους μήνες, να παραδώσουν στον Αλμέιδα μια λίστα γεμάτη με επιλογές, για οποιαδήποτε ανάγκη κρίνει ο προπονητής πως υπάρχει. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως Κονέ και Κουχάρσκι δεν θα συνεχίσουν να κοιτάζουν περιπτώσεις, για τις θέσεις που θα «κλειδώσουν» πως η ΑΕΚ ψάχνεται. 

Χωρίς επίσης αυτό να σημαίνει, πως η δουλειά που έχει κάνει ο εκτελεστικός και ο τεχνικός διευθυντής, περιορίζεται μόνο στις συγκεκριμένες ανάγκες που θα συμφωνηθεί πως υπάρχουν. Ο Κονέ και ο Κουχάρσκι έχουν δουλέψει πολύ και θα συνεχίσουν να το κάνουν, προκειμένου να έχουν έτοιμες λύσεις για οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει στην πορεία της μεταγραφικής περιόδου. Εξάλλου ξέρουν καλά, πως ειδικά φέτος, αυτό είναι κάτι για το οποίο υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να συμβεί.