H Αλ Νασρ ψεύδεται όσον αφορά τους τίτλους της (pics)
i

Οπαδοί Αλ Νασρ / © Al Nassr

H Αλ Νασρ ψεύδεται όσον αφορά τους τίτλους της (pics)

Sportal newsroom 20:57 - 10.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:42 - 20.08.2024

Η Αλ Νασρ ισχυρίζεται στο Instagram πως έχει 45 τίτλους στο σύνολο, ενώ η πραγματικότητα είναι λίγο διαφορετική...

Η Αλ Νασρ αποτελεί ίσως την πιο πολυσυζητημένη ομάδα του φετινού χειμώνα, αφού η απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε το όνομα της πασίγνωστο σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο αυτό συνεπάγεται και με εύκολο... ξεσκέπασμα.

Δυσαρεστημένος ο προπονητής της Αλ Νασρ με το πλάνο για το ντεμπούτο του Κριστιάνο
REST OF THE WORLD

15:25 - 09.01.2023

Δυσαρεστημένος ο προπονητής της Αλ Νασρ με το πλάνο για το ντεμπούτο του Κριστιάνο

Ο προπονητής της Αλ Νασρ, Ρούντι Γκαρσία, δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος με τις συνθήκες γύρω από τον πρώτο αγώνα του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Σαουδική Αραβία που είναι κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν του Λιονέλ Μέσι.

Η αραβική ομάδα ενημέρωσε την περιγραφή της στο Instagram, υποστηρίζοντας πως είναι κάτοχος 45 τίτλων στον χώρο του ποδοσφαίρου. Ωστόσο με ένα μία απλή αναζήτηση σε ιστοσελίδες όπως το Wikipedia η το Transfermarkt θα ανακαλύψει πως η αλήθεια είναι λίγο διαφορετική.

Σύμφωνα με τις δημοφιλείς πλατφόρμες, ο σύλλογος της Μέσης Ανατολής έχει... φουσκώσει λίγο την τροπαιοθήκη της, αφού στην πραγματικότητα είναι κάτοχος 23 τίτλων. Ειδικότερα, ο Αλ Νασρ έχει 9 πρωταθλήματα Σαουδικής Αραβίας, 6 Κύπελλα, 2 Σούπερ Καπ, 2 Κράουν Πρινς Καπ, 2 Κύπελλα Κόλπου, 1 Κύπελλο Κυπελλούχων Ασίας, 1 Ασιατικό Σούπερ Καπ.