Η αναμέτρηση του Άρη με τον Βόλο στο «Κλ. Βικελίδης» για την 19η αγωνιστική
i

Άρης - Βόλος / © Intime

LIVE Η αναμέτρηση του Άρη με τον Βόλο στο «Κλ. Βικελίδης» για την 19η αγωνιστική

Sportal newsroom 19:51 - 21.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:28 - 20.08.2024

Παρακολουθήστε μέσω του Sportal την αναμέτρηση του Άρη, κόντρα στον Βόλο, για την 19η αγωνιστική της Super League.

Αλέξης Σαββόπουλος: Αγωνιστική αφιερωμένη στην μνήμη του δολοφονημένου Άλκη Καμπανού, το νούμερο 19 του Άρη, Μάνου Γκαρθία, δίνει ρεσιτάλ εντός αγωνιστικού χώρου και πετυχαίνει 3 γκολ, το ένα καλύτερο από το άλλο!

74' - ΓΚΟΛ για τον Άρη! ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ σουτ του Μανού Γκαρθία εκτός περιοχής, εμβρόντητος ο Κλέιμαν, η μπάλα στα δίχτυα για το χατ - τρικ του Ισπανού που δίνει πραγματικό ποδοσφαιρικό σόου στο «Κλεάνθης Βικελίδης»!

68' - Αλέξης Σαββόπουλος: Παρά το γεγονός πως ο Άρης προηγείται 2-0, υπάρχουν σοβαρά παράπονα παικτών, πάγκου και κόσμου των γηπεδούχων από τον διαιτητή του αγώνα.

60' - ΓΚΟΛ για τον Άρη! Με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, ο Μανού Γκαρθία δίνει αέρα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους.

Αλέξης Σαββόπουλος: Πριν ο χρόνος αρχίσει να γίνεται... εχθρός, ο Ισπανός επιτελικός χαφ ανοίγει το σκορ και αναγκάζει τον Βόλο να βγει από την άμυνα του.

47' - ΓΚΟΛ για τον Άρη! Με το «καλημέρα» στο δεύτερο ημίχρονο οι «κίτρινοι» παίρνουν προβάδισμα στο σκορ, χάρη σε υπέροχη εκτέλεση του Μανού Γκαρθία από θέση μέσα δεξιά στην περιοχή του Βόλου.

Αλέξης Σαββόπουλος: Σε πολύ ρηχά νερά η εμφάνιση των Ματέο Γκαρσία και Μάνου Γκαρθία, που δεν έχουν προσφέρει σχεδόν τίποτα. Ιδίως ο Ματέο έχει υποπέσει σε πολλά λάθη. Κοντά τους σε κακές επιλογές και ο Μαντσίνι.

Αλέξης Σαββόπουλος: Ο Άρης έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο οι κακές επιλογές στην τελευταία πάσα και οι κακές εκτελέσεις των παικτών του στις όποιες ευκαιρίες δημιουργήθηκαν, κρατάνε το σκορ στο 0-0. Εχει πέσει η ένταση του Αρη και ο ρυθμός του αγώνα, σε αυτό βοήθησαν και οι πολλές στον αγώνα λόγω τραυματισμών παικτών του Βόλου.

ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΡ ΣΤΟ «ΚΛ. ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ»

35' - Δεν αλλάζει η εικόνα του αγώνα. Ο Άρης διατηρεί την κατοχή της μπάλας σε ποσοστό άνω του 65%, δυσκολεύεται ωστόσο να βρει καθαρές ευκαιρίες απέναντι στον Βόλο. Σε παθητικό ρόλο έχουν περιοριστεί οι φιλοξενούμενοι, που προσπαθούν να βγάλουν «στεγνοί» το ημίχρονο.

25' - Αλέξης Σαββόπουλος: Ανέβασε στροφές ο Αρης μετά το δεκάλεπτο και κυριαρχεί κατά κράτος του Βόλου, που δεν μπορεί να κρατήσει μπάλα.

22' - O Εμπακατά φεύγει από το ματς με πρόβλημα τραυματισμού, στη θέση του ο Οντουμπάτζο

15' - Ευκαιρία για τον Άρη! Πρώτη σημαντική στιγμή στο ματς, με τον Πίρσμαν να πατά περιοχή και να εκτελεί άστοχα με το δεξί από το ύψος του πέναλτι. Ανεβάζει την πίεση του ο Άρης.

10' - Ο Άρης έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων στο ξεκίνημα, δίχως όμως να γίνεται απειλητικός στην περιοχή του Βόλου

Αλέξης Σαββόπουλος: Αναμένει πολλά στο σημερινό αγώνα ο Πάρντιου από τον Μάνου Γκαρσία, τον μοναδικό ποδοσφαιριστή στη μεσοεπιθετική του γραμμή που δεν έχει υψηλό αγωνιστικό φόρτο στους δύο τελευταίους αγώνες.

Αλέξης Σαββόπουλος: Ανάσες στον Ετέμπο δίνει ο Πάρντιου εν όψει Ολυμπιακού, επαναφέροντας τον Ντουκουρέ στο βασικό σχήμα μετά από ένα σχεδόν γύρο. Παράλληλα επιδιώκει να φρεσκάρει την ενδεκάδα του με τους ξεκούραστους Πίρσμαν και Μάνου Γκαρθία.

Tags: