Χαμός με Σακίρα και Πικέ - Η απόφαση για τα παιδιά που έχει κάνει έξαλλο τον Ισπανό

Πικέ - Σακίρα

i

©Intime

Χαμός με Σακίρα και Πικέ - Η απόφαση για τα παιδιά που έχει κάνει έξαλλο τον Ισπανό

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:03 - 02.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:26 - 14.08.2024

Η Σακίρα και οι δύο γιοι που έχει αποκτήσει με τον Ζεράρ Πικέ, θα μετακομίσουν στο Μαϊάμι, κάτι που δεν αρέσει καθόλου στον πρώην ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα.

Η Σακίρα και ο Ζεράρ Πικέ αρκετούς μήνες μετά το χωρισμό του θα ζήσουν πλέον σε διαφορετικές χώρες. Η Κολομβιανή τραγουδίστρια πήρε την απόφαση να αφήσει την Ευρώπη για χάρη των ΗΠΑ

Αν και αρχικά έμεινε στη Βαρκελώνη λόγω των προβλημάτων υγείας του πατέρα της, η Σακίρα ετοιμάζει τώρα βαλίτσες για τις ΗΠΑ και θα πάρει μαζί της τα παιδιά τους, Μίλαν και Σάσα. 

Σύμφωνα με το podcast των «Mamarazzis», της Λάουρα Φα και της Λορένα Βάθκεθ, η δικηγόρος της Σακίρα, Πιλάρ Μανέ ενημέρωσε τον δικηγόρο του Ζεράρ Πικέ, Ραμόν Ταμπορέρο την Παρασκευή ότι φεύγει οριστικά από την Ισπανία.

Σύμφωνα με όσα είπαν η Λάουρα Φα και η Λορένα Βάθκεθ, η μετακόμιση της Κολομβιανής σταρ θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της εβδομάδας του Πάσχα, που σημαίνει ότι ο Μίλαν και η Σάσα θα ξεκινήσουν τα μαθήματα στο νέο τους σχολείο στο Μαϊάμι στις 11 Απριλίου.

Το γεγονός αυτό δεν αρέσει καθόλου στον Ζεράρ Πικέ. «Είναι πολύ θυμωμένος γιατί δεν του έδωσαν πολλές λεπτομέρειες», αναφέρει το podcast. Επιπλέον, ανέφεραν ότι η Σακίρα, εκτός από την ειδοποίηση μέσω των δικηγόρων, τηλεφώνησε επίσης στον πρώην ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα για να του πει ότι τα παιδιά έχουν πάνε σχολείο στο Country Day του Μαϊάμι.

«Ο ποδοσφαιριστής διαφωνεί με το σχέδιο να φύγουν τα παιδιά τώρα και να μην τελειώσουν την τρέχουσα σχολική χρονιά στη Βαρκελώνη», πρόσθεσαν οι δημοσιογράφοι.

Το γεγονός ότι η Σακίρα και τα παιδιά της φεύγουν για το Μαϊάμι την εβδομάδα του Πάσχα δεν είναι τυχαίο και υπάρχουν δύο λόγοι για αυτό. Ο ένας λόγος είναι ότι η Κολομβιανή σταρ έχει την επιμέλεια των παιδιών κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, ενώ ο άλλος λόγος είναι ότι η 11η Απριλίου είναι η ημερομηνία που τα παιδιά στις Ηνωμένες Πολιτείες επιστρέφουν στο σχολείο μετά τις ανοιξιάτικες διακοπές.