Η βαθμολογία στον όμιλο του Ολυμπιακού
i

©Intime

Η βαθμολογία στον όμιλο του Ολυμπιακού

Sportal newsroom 00:10 - 22.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:19 - 14.08.2024

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 3-2 από τη Φράιμπουργκ και βρίσκεται στην 3η θέση του 1ου ομίλου, χωρίς κανένα βαθμό. Μαζί με τη γερμανική ομάδα στην πρώτη θέση είναι η Γουέστ Χαμ, η οποία νίκησε με ανατροπή (3-1) τη Μπάτσκα Τόπολα.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με 3-2 από τη Φράιμπουργκ, για την πρώτη αγωνιστική του 1ου ομίλου του Europa League. 

Η γερμανική ομάδα πήρε το προβάδισμα μόλις στο 9ο λεπτό, μετά το κακό γύρισμα του Φρέιρε προς τα πίσω, ο Σαλάι μυρίστηκε τη φάση, βγήκε απέναντι στον Πασχαλάκη και τον εκτέλεσε. 

Οι «ερυθρόλευκοι» έφεραν το ματς στα ίσια στο 40ο λεπτό με τη προβολή του Ελ Κααμπί, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Γκρίφο από την άσπρη βούλα έκανε το 2-1 για τους Γερμανούς. Το 2-2 για τον Ολυμπιακό έκανε ο Ελ Κααμπί με προβολή, ο οποίος πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ματς. Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε στο 86ο λεπτό ο Φίλιπ με συρτό σουτ. 

Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ μετά την ήττα στην πρεμιέρα βρίσκεται στην 3η θέση του δεύτερου ομίλου, χωρίς κανένα βαθμό. Μαζί με τη Φράιμπουργκ στην πρώτη θέση είναι η Γουέστ Χαμ, η οποία νίκησε με ανατροπή (3-1) τη Μπάτσκα Τόπολα.