Η «διαβολοβδομάδα» ολοκληρώθηκε, αλλά η δουλειά στην ΑΕΚ συνεχίζεται χωρίς ανάσα
i

ΑΕΚ προπόνηση/©intime

Η «διαβολοβδομάδα» ολοκληρώθηκε, αλλά η δουλειά στην ΑΕΚ συνεχίζεται χωρίς ανάσα

Κώστας Τσίλης 20:56 - 05.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:18 - 20.08.2024

Η Ένωση επέστρεψε σήμερα (5/12) στην βάση της, αλλά οι προπονήσεις θα συνεχιστούν από αύριο (6/12) στα Σπάτα και χωρίς διακοπή

Είναι γεγονός πως οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έβγαλαν μια μίνι προετοιμασία στην Ολλανδία, που έμοιαζε περισσότερο με μια "διαβολοβδομάδα". Καθημερινές διπλές και απαιτητικές προπονήσεις, σε πολύ υψηλούς ρυθμούς και ένταση. Αυτή η μίνι προετοιμασία ολοκληρώθηκε, η ΑΕΚ επέστρεψε σήμερα στην Αθήνα, αλλά η δουλειά θα συνεχιστεί χωρίς καθόλου... ανάσα.

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν έδωσε καθόλου ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, όπως συνηθίζεται μετά από επιστροφή από προετοιμασία. Πιθανότατα διότι έμειναν η σημερινή μέρα του ταξιδιού της επιστροφής πέρασε χωρίς προπόνηση. Η δουλειά συνεχίζεται από αύριο (6/12) στα Σπάτα. Βεβαίως με πολύ πιο χαμηλούς ρυθμούς σε σχέση με την Ολλανδία. Και χωρίς διπλές προπονήσεις. 

Στο πρόγραμμα υπάρχει προπονητικό φιλικό κεκλεισμένων των θυρών την προσεχή Παρασκευή (9/12) με αντίπαλο τον ΟΦΗ στο Σεραφείδειο. Ενώ ο Αλμέιδα περιμένει να αρχίσουν να ενσωματώνονται στην δουλειά στα Σπάτα και οι παίκτες που ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Αρχής γενομένης με τον Εχσάν Χατζισαφί, που αναμένεται να δώσει το παρών στα Σπάτα στην προπόνηση της Τετάρτης (7/12) και κατόπιν με τον Ορμπελίν Πινέδα που θα πιάσει ξανά δουλειά με την ΑΕΚ, μια ημέρα μετά.