Η... διαφήμιση σε Αουγκούστο και η στάση του ΠΑΟΚ

Αουγκούστο

i

©intime

Η... διαφήμιση σε Αουγκούστο και η στάση του ΠΑΟΚ

Μάνος Τσαλγατίδης 11:34 - 17.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:31 - 14.08.2024

Η μανατζερική ομάδα του Αουγκούστο προσπαθεί να δημιουργήσει θόρυβο γύρω από το όνομα του, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει διαφορετική άποψη.

Δηλώσεις σε ρωσική ιστοσελίδα έκανε ο ατζέντης του Ντούγκλας Αουγκούστο, Άλαν Εσπινόσα, μιλώντας για το υποτιθέμενο ενδιαφέρον της Κράσνονταρ για τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ.

Τις προηγούμενες ημέρες είχε γραφτεί πως η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς θα ήθελε να εντάξει στο ρόστερ της τον Βραζιλιάνο, με τον Δικέφαλο όμως να τον κοστολογεί στα επτά εκατομμύρια ευρώ.

«Ενδιαφέρον από την Κράσνονταρ; Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο έκανε σπουδαία σεζόν στον ΠΑΟΚ και είναι λογικό να υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για αυτόν από άλλες ομάδες σε αυτή την μεταγραφική περίοδο. Δεν θα ήθελα όμως να υποδείξω συγκεκριμένους συλλόγους που μπορεί να ενδιαφέρονται», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ατζέντης του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βραζιλιάνος μέσος βρίσκεται στην ομάδα της Θεσσαλονίκης από το 2019 κι έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ έως το 2026, αποτελώντας βασικό πυλώνα των «ασπρόμαυρων» στη μεσαία γραμμή.

Η σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν η πιο... μεστή για τον Βραζιλιάνο χαφ, καθώς έδειξε πως ωρίμασε και άλλωστε για αυτό τον λόγο αποτέλεσε μια από τις σταθερές των «ασπρόμαυρων» τη φετινή σεζόν, μαζί με τους Κοτάρσκι, Ίνγκασον και Νάρεϊ (πριν το θέμα υγείας του).

Πιο συγκεκριμένα, ο Αουγκούστο έγραψε 36 συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ, που μεταφράζονται σε 3033 αγωνιστικά λεπτά, ενώ βρήκε δίχτυα πέντε φορές. Άξιο αναφοράς είναι πως είχε 94 κλεψίματα, αλλά και 191 σωστές μεταβιβάσεις.

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ τονίζει πως για την ώρα δεν έχει φτάσει κάποια κρούση ή έστω εκδήλωση ενδιαφέροντος για τον Βραζιλιάνο στην Τούμπα, ενώ οι επιτελείς των «ασπρόμαυρων» σχολίαζαν πως για να μπουν σε συζήτηση για πιθανή παραχώρηση του παίκτη θα χρειαστούν πολλά εκατομμύρια.