Η εκρηκτική Ροσαλία πήγε με τακούνια στην Ακρόπολη και προκάλεσε αντιδράσεις (pic)

Ροσαλία

i

© Instagram

Η εκρηκτική Ροσαλία πήγε με τακούνια στην Ακρόπολη και προκάλεσε αντιδράσεις (pic)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 15:55 - 25.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:20 - 14.08.2024

Η γνωστή τραγουδίστρια Ροσαλία ήρθε στην Ελλάδα για μία συναυλία, ωστόσο με αφορμή την επίσκεψή της στην Ακρόπολη τα... άκουσε για τα καλά.

Η γνωστή για τις επιτυχίες της στο τραγούδι Ροσαλία, επισκέφτηκε πριν λίγες μέρες την Ελλάδα, ωστόσο δεν της βγήκε σε... καλό. Να θυμίσουμε, η Ισπανίδα καλλιτέχνιδα είναι ιδιαίτερα αγαπητή σε πολλούς ανθρώπους, ενώ επίσης με το ταλέντο της έχει φτάσει να θεωρείται η απόλυτη pop star. Ένας από τους βασικούς λόγους επιτυχίας της μουσικής της Ροσαλία, είναι αυτή η μίξη της παράδοσης με το σήμερα: φλαμένκο με τραπ, urban νότες σε λατινικούς ρυθμούς που βλέπουν τεράστια άνοδο και ξεφεύγουν από κάθε σύνορο. 

Η 30χρονη τραγουδίστρια έχει κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής μόνο τρεις δίσκους: το Los Ángeles το 2017, το El Mal Querer το 2018 και το περιβόητο Motomami το 2022.

Στις 20/6, η Ροσαλία ήρθε στη χώρα μας, ανέβηκε στη σκηνή του Release Athens και προκάλεσε πανικό. Με τη μοναδική της φωνή και την εκρηκτική προσέγγισή της στο φλαμένκο, η τραγουδίστρια εμφανίστηκε μαζί με τους χορευτές της και άρχισε να τραγουδά τις επιτυχίες της, τη μία μετά την άλλη, ενώ οι θεατές δεν έχαναν ούτε στίχο από τα ισπανόφωνα τραγούδια της.

Ωστόσο όπως μας έδειξε και η ίδια μέσω των social media, εκμεταλλεύτηκε το ταξίδι της στην Ελλάδα και επισκέφτηκε όλα τα γνωστά αξιοθέατα της Αθήνας. Πιο αναλυτικά, μία ημέρα μετά τη συναυλία της, η ίδια φρόντισε να ποστάρει μία σειρά φωτογραφιών στο Instagram, δείχνοντας πώς πέρασε στην Ελλάδα. Στη μία πόζαρε στον Παρθενώνα φορώντας τακούνια, ενώ στην άλλη απαθανάτισε τη... διάσημη σε όλους χωριάτικη σαλάτα.

«Πέρασα υπέροχα στην Αθήνα. Πήγα με τακούνια στον Παρθενώνα και μου άρεσε πολύ να τραγουδάω σε αυτή την πόλη. Ελπίζω να ξαναγυρίσω σύντομα», έγραψε χαρακτηριστικά η Ροσαλία. Μπορεί όλα να έδειχναν φανταστικά σχετικά με την επίσκεψή της στην πρωτεύουσα της Ελλάδας, ωστόσο ο κόσμος δεν έχει την ίδια άποψη. Η απόφαση της τραγουδίστριας να ανέβει στην Ακρόπολη με τακούνια προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις αρκετών ανθρώπων.

Οι επισκέψεις σε αυτά τα αξιοθέατα υπόκεινται σε αυστηρά κανονιστικές ρυθμίσεις και διάφορους κανόνες που πρέπει να τηρούνται, συμπεριλαμβανομένων των οδηγιών για τα υποδήματα, καθώς και τα τακούνια μπορούν να προκαλέσουν ζημιά στα αρχαιολογικά κατάλοιπα.

«Δεν πρόκειται για κριτική στη Ροσαλία, η οποία μάλλον αγνοούσε ότι το να φοράς τακούνια στην Ακρόπολη, εκτός από ριψοκίνδυνο (όπως γνωρίζει όποιος έχει επισκεφτεί τον ιστότοπο), παραβιάζει τους κανόνες», σχολίασε χαρακτηριστικά ένας ακόλουθος της τραγουδίστριας κάτω από το post.

Να θυμίσουμε πως η Ροσαλία τους τελευταίους μήνες είχε απασχολήσει και το ποδοσφαιρικό κοινό λόγω μίας... συμφωνίας. Συγκεκριμένα, στο «Clasico» του περασμένου Μαρτίου, η Μπαρτσελόνα αντικατέστησε τη διαφήμιση του Spotify στη φανέλα της με το λογότυπο της Ροσαλία. Αυτή η αλλαγή αποτέλεσε μέρος της συμφωνίας μεταξύ του συλλόγου και της μουσικής πλατφόρμας, Spotify. 

Το βίντεο με τις ευχές της Μπαρτσελόνα και το μήνυμα του Εμπαπέ στον Μέσι
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

17:53 - 24.06.2023

Το βίντεο με τις ευχές της Μπαρτσελόνα και το μήνυμα του Εμπαπέ στον Μέσι

Η Μπαρτσελόνα κοινοποίησε ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εύχεται χρόνια πολλά στον Λιονέλ Μέσι που γιορτάζει σήμερα τα 36α γενέθλια του. Τις δικές του ευχές στον Αργεντινό έδωσε και ο Κιλιάν Εμπαπέ.

Οι εμφανίσεις της Μπαρτσελόνα την προηγούμενη σεζόν συνήθως περιείχαν το λογότυπο Spotify, με τον καταλανικό σύλλογο και την εταιρεία να συνάπτουν τετραετή συμφωνία χορηγίας φανέλας στην αρχή της σεζόν. Την προηγούμενη φορά που οι Καταλανοί άλλαξαν το λογότυπο της μουσικής εταιρείας ήταν λόγω του Ντρέικ.