Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την Κηφισιά

Γκουστάβο Σκάρπα

i

© Intime

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την Κηφισιά

Νίκος Καλαμπάκας 16:14 - 24.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:15 - 14.08.2024

Δείτε τις επιλογές του Μαρτίνεθ για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Κηφισιά για την 5η αγωνιστική της Super League.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Κηφισιά για την 5η αγωνιστική της Super League και ο Μαρτίνεθ ανακοίνωσε τους 11 που θα ξεκινήσουν την αναμέτρηση.

Οι ερυθρόλευκοι μετά την ήττα τους από τη Φράιμπουργκ για τους ομίλους του Europa League, επιστρέφουν στις εγχώριες υποχρεώσεις τους και κόντρα στην ομάδα των βορείων προαστίων θα ψάξουν τη νίκη και μόνο αυτή. Ο Ισπανός κόουτς μάλιστα θα ξεκινήσει τον Σολμπάκεν στη βασική ενδεκάδα, ενώ εκεί θα είναι και ο Ντάνιελ Ποντέσνε. 

Οι επιλογές του Μαρτίνεθ για την αναμέτρηση:

O Πασχαλάκης ξεκινάει στο τέρμα, ενώ στην άμυνα από αριστερά προς τα δεξιά θέση πήραν οι Ορτέγκα, Ντόι, Ρέτσις και Κίνι.

Ντιέγκο Μαρτίνεθ: «Χρειάζεται πολύ σωστή διαχείριση του ρόστερ για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:59 - 23.09.2023

Ντιέγκο Μαρτίνεθ: «Χρειάζεται πολύ σωστή διαχείριση του ρόστερ για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε»

O Ντιέγκο Μαρτίνεθ εν όψει της αναμέτρησης με την Κηφισιά για την 5η αγωνιστική της Super League μίλησε για τα μαθήματα που πήρε από το ματς με τη Φράιμπουργκ αλλά και για τη δύσκολη συνέχεια του Ολυμπιακού με τα πολλά συνεχόμενα παιχνίδια.

Καμαρά, Σκάρπα και Αλεξανδρόπουλος θα είναι στο κέντρο, στα άκρα οι Σολμπάκεν και Ποντένσε ενώ στην κορυφή θα βρίσκεται ο Ελ Κααμπί.