Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναιτωλικό

Ντιέγκο Μαρτίνεθ

i

©intime

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναιτωλικό

Άγγελος Φραγκισκάτος 16:23 - 25.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:45 - 14.08.2024

Η ενδεκάδα που επέλεξε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ για το ματς του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναιτωλικό το απόγευμα του Σαββάτου (25/11, 17:30) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 12η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Από τη μία, η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ προέρχεται από το διπλό στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα (0-2), ενώ πριν τη διακοπή οι Αγρινιώτες γνώρισαν ακόμη μία ήττα, την τρίτη διαδοχική ανεξαρτήτου έδρας.

Όσον αφορά στο βαθμολογικό κομμάτι, ο Ολυμπιακός βρίσκεται στη 2η θέση με 24 πόντους και στο -4 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Στην αντίπερα όχθη, ο Παναιτωλικός δεν έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην τελευταία θέση με μόλις έξι πόντους.

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα του αγώνα των «ερυθρόλευκων» με την ομάδα του Γιάννη Πετράκη έγιναν γνωστές οι επιλογές του Ντιέγκο Μαρτίνεθ όσον αφορά το αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Πασχαλάκης, με τους Ροντινέι, Μπιανκόν, Ντόη και Κίνι να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Στον άξονα θα αγωνιστούν οι Έσε, Καμαρά και Φορτούνης, ενώ την τριάδα στην επίθεση θα αποτελούν οι Μασούρας, Μπιέλ και Γιόβετιτς. 

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Μπιανκόν, Ντόη, Κίνι, Έσε, Καμαρά, Μπιέλ, Μασούρας, Φορτούνης, Γιόβετιτς