Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στην Τούμπα - Δεν κάνει rotation o Γιοβάνοβιτς, εκτός λόγω ίωσης ο Σπόραρ
i

Παναθηναϊκός / © Intime

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στην Τούμπα - Δεν κάνει rotation o Γιοβάνοβιτς, εκτός λόγω ίωσης ο Σπόραρ

Sportal newsroom 19:24 - 18.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:32 - 20.08.2024

Επιστρέφει ο Τσέριν στην ενδεκάδα αντί του Βέρμπιτς, βασικός ο Λοντίγκιν. Εκτός αποστολής ο Σπόραρ λόγω ίωσης, αλλά προλαβαίνει το ματς της Κυριακής.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Κουρμπέλης, Τσέριν, Παλάσιος, Μπερνάρ, Ιωαννίδης.

Με δύο αλλαγές σε σχέση με το ματς στους «Ζωσιμάδες», η μία εκ των οποίων αυτή του τερματοφύλακα και χωρίς την παραμικρή διάθεση για rotation, παρατάσσει τον Παναθηναϊκό ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην Τούμπα στο πρώτο ματς των προημιτελικών του Κυπέλλου μεταξύ των δύο ομάδων.

Ο Λοντίγκιν θα πάρει τη θέση του Μπρινιόλι κάτω από τα γκολπόστ, ενώ ο Τσέριν που ήταν τιμωρημένος στο ματς με τον ΠΑΣ, ξεκινάει στην Τούμπα, με τον Βέρμπιτς να μένει εκτός και τον Μπερνάρ να μετατοπίζεται αριστερά.

Συγκεκριμένα, ο Λοντίγκιν θα είναι στο τέρμα και στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστέρα οι Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Πούγγουρας και Χουάνκαρ. Στη μεσαία γραμμή η τριάδα θα αποτελείται από τους Ρούμπεν, Κουρμπέλη και Τσέριν, ενώ στην επίθεση θα είναι δεξιά ο Παλάσιος, αριστερά ο Μπερνάρ και στην κορυφή ο Ιωαννίδης.

Εκτός αποστολής του Παναθηναϊκού έμεινε ο Άντραζ Σπόραρ. Ο Σλοβένος επιθετικός του τριφυλλιού ταλαιπωρείται από ίωση, με αποτέλεσμα να μην είσαι σε θέση να βρίσκεται ούτε στον πάγκο, ωστόσο δεν υπάρχει ανησυχία για την Κυριακή όταν και ακολουθεί το ντέρμπι και πάλι με τον ΠΑΟΚ, αλλά αυτή τη φορά στο πρωτάθλημα στο «Απόστολος Νικολαΐδης».