H Ένωση Αστυνομικών Θεσσαλονίκης χαρακτηρίζει υποκριτική τη στάση του ΠΑΟΚ για τα επεισόδια έξω από την Τούμπα

Ελληνική Αστυνομία

i

©Intime

H Ένωση Αστυνομικών Θεσσαλονίκης χαρακτηρίζει υποκριτική τη στάση του ΠΑΟΚ για τα επεισόδια έξω από την Τούμπα

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 22:00 - 23.08.2024 / Ανανεώθηκε: 22:00 - 23.08.2024

Η Ένωση Αστυνομικών Θεσσαλονίκης πήρε θέση για όσα συνέβησαν στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στη Σάμροκ Ρόβερς και με πειστική εμφάνιση πήρε τη νίκη (4-0), η οποία τον στέλνει «αγκαλιά» με τους ομίλους του Europa League.

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα της αναμέτρησης, σημειώθηκαν επεισόδια έξω από το γήπεδο της Τούμπας. Σε αυτά πρωταγωνιστές ήταν οι οπαδοί του «Δικεφάλου του Βορρά» και οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ.

Όλα ξεκίνησαν όταν μερίδα υποστηρικτών των «ασπρόμαυρων» επιχείρησε να μπει στο γήπεδο δίχως εισιτήριο. Τότε υπήρξε η απάντηση από τους άνδρες των ΜΑΤ, οι οποίοι προσπάθησαν να τους απωθήσουν με χειροβομβίδες κρότου λάμψης και δακρυγόνα. Εν τέλει, μετά από λίγο η κατάσταση ηρέμησε και δεν υπήρξαν άλλα επεισόδια.

Με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό, η Ένωση Αστυνομικών Θεσσαλονίκης πήρε θέση και μεταξύ άλλων ζήτησε «να μην αιτηθεί μη ύπαρξη αστυνομικών στο γήπεδο».

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

«Επιστρέφοντας στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ των αμέτρητων απόστρατων αξιωματικών (πως αισθάνονται άραγε για την εν λόγω ανακοίνωση;), τους χαρακτηρισμούς που εξαπέλυσε εναντίον συναδέλφων μας σε ανακοίνωση της, δεν θα μπούμε σε καμία περαιτέρω αντιπαράθεση. Το μόνο που θα της ζητήσουμε, εφόσον για πολλοστή φορά φταίνε οι αστυνομικοί και όχι οι “τζαμπατζήδες”, είναι από το επόμενο παιχνίδι να αιτηθεί την μη ύπαρξη αστυνομικών δυνάμεων στο γήπεδο της Τούμπας. Έτσι όλα θα λυθούν… Ή μήπως όχι; Η υποκρισία έχει και τα όρια της! Περαστικά στους τραυματίες συναδέλφους μας».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!