Η εντυπωσιακή Αντριάνα Λίμα αναλαμβάνει πρέσβειρα της FIFA (gallery)
i

© Photo by Alessandra Benedetti - Corbis/Corbis via Getty Images

Η εντυπωσιακή Αντριάνα Λίμα αναλαμβάνει πρέσβειρα της FIFA (gallery)

Sportal newsroom 22:44 - 27.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:41 - 20.08.2024

Η διάσημη καλλονή, Αντριάνα Λίμα, θα αναλάβει χρέη πρέσβειρας στη FIFA, όπως ανακοίνωσε την Δευτέρα (27/02) η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Διάσημη για την ομορφιά της και για την λατρεία της προς το ποδόσφαιρο, η Αντριάνα Λίμα καλείται πλέον να παίξει και ενεργό ρόλο στον «βασιλιά των σπορ».

Όπως ανακοίνωσε η Παγκόσμια Ομοσπονδία, το εντυπωσιακό super model αναλαμβάνει Παγκόσμια Πρέσβειρα Φιλάθλων (Global Fan Ambassador) και η ίδια θα παρουσιάσει το «FIFA Fan» κατά τη διάρκεια της τελετής βράβευσης των κορυφαίων παικτών της χρονιάς.

«Ως φίλη του ποδοσφαίρου, αισθάνομαι τιμή που επελέγην από τη FIFA ως η πρώτη Παγκόσμια Πρέσβειρα Φιλάθλων και που μού δίνεται η ευκαιρία να φέρω τους φιλάθλους ακόμα πιο κοντά στο παιχνίδι», ανέφερε το εκθαμβωτικό super model το οποίο έγινε ευρέως γνωστό μέσα από τη συνεργασία του με τον διάσημο οίκο μόδας «Victoria Secret».

Με τη σειρά του έσπευσε να την επαινέσει και ο πρόεδρος της συνομοσπονδίας, Τζιάνι Ινφαντίνο, ο οποίος τόνισε πως: «Η Αντριάνα αναπνέει και ζει για το ‘futebol’ (σ.σ. το ποδόσφαιρο στα βραζιλιάνικα) γι΄αυτό και αποτελεί εξαιρετική επιλογή ως συνδετικός κρίκος της FIFA και τους φιλάθλους σε όλον τον κόσμο. Όταν τη γνωρίσει κανείς, αισθάνεται αμέσως τη ζεστασιά, την ευγένεια, αλλά και το πάθος της για το παιχνίδι»

Η Λίμα αποτελεί ένα από τα διασημότερα μοντέλα στον χώρο της μόδας, αποκτώντας το ψευδώνυμο «Άγγελος» το οποίο πηγάζει από την ομορφιά της. Μεταξύ άλλων, έχει περπατήσει σε πασαρέλες των: Giorgio Armani, Balmain, Valentino, Miu Miu, Givenchy, Versace καθώς και άλλων πολλών οίκων μόδας.