H «Equipe» υποκλίνεται στον Ντραγκόφσκι

Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι

i

©Intime

H «Equipe» υποκλίνεται στον Ντραγκόφσκι

Νεφέλη Μπισμπίκη • 11:11 - 31.08.2024 / Ανανεώθηκε: 11:58 - 31.08.2024

Το τεράστιο μερίδιο που είχε ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι για την πρόκριση του Παναθηναϊκού δεν έμεινε ασχολίαστο από την L'Equipe, η οποία τον χαρακτήρισε «τεράστιο».

Ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε τον εαυτό του και πήρε μία ιστορική πρόκριση στη League Phase του Conference League. Eίχε βάλει στόχο να ξεμπερδέψει με την Λανς και το κατάφερε. Η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο μπροστά σε 60.000 οπαδούς, έφερε τα πάνω κάτω στο ΟΑΚΑ, επικράτησε με 2-0 επί της Λανς, η οποία μετά την εντός έδρας νίκη της με 2-1 ήλπιζε, αλλά οι «πράσινοι»  έκαναν το όνειρο των Γάλλων για την συνέχεια τους στην Ευρώπη, άπιαστο.

Το αντίο ήταν πικρό, με την γαλλική εφημερίδα L' Equipe να αναφέρει σε ένα δημοσίευμα της, πως ο Παναθηναϊκός γκρέμισε τα Ευρωπαϊκά όνειρα της Λανς. Οι όλη περιπέτεια των Γάλλων στο Conference League τερματίστηκε, καθώς συνάντησαν μία ομάδα με έναν Ντραγκόφσκι-βράχο. Συγκεκριμένα, στο δημοσίευμα χαρακτηρισμοί όπως «τεράστιος»  και «υπέροχος», είναι κάποια από τα σχόλια για τον Πολωνό τερματοφύλακα των «πράσινων» , ο οποίος απέκρουσε και πέναλτι και ήταν πάντα «εκεί» για την ομάδα.

Μλαντένοβιτς στο Sportal.gr: «Ο κόσμος το αξίζει, ο Παναθηναϊκός το αξίζει» (vid)
CONFERENCE LEAGUE

13:29 - 30.08.2024

Μλαντένοβιτς στο Sportal.gr: «Ο κόσμος το αξίζει, ο Παναθηναϊκός το αξίζει» (vid)

O Φίλιπ Μλαντένοβιτς μίλησε, αποκλειστικά, στο Sportal.gr, μετά τη μεγάλη πρόκριση του Παναθηναϊκού επί της Λανς στη League Phase του Conference League. Σχολιάζοντας τη νίκη στο ΟΑΚΑ, αλλά και τους στόχους από εδώ και πέρα στη σεζόν...

Φυσικά δεν είναι ο μόνος που είχε μερίδιο ευθύνης κι έκανε την ομάδα του Στιλ να υποκλιθεί στο ΟΑΚΑ, μπροστά σε έναν τόσο αποφασισμένο Παναθηναϊκό. Πελίστρι και Τετέ έβαλαν και αυτοί το χέρι τους στην πρόκριση. Από την άλλη πλευρά η L'Equipe, γράφει για τον Σοτοκά και γενικά για τους παίκτες της Λανς, πως δεν ήταν προσεκτικοί, ενώ οι Σοτοκά, Σαΐντ, Αϊνταρά και Τόμασον, έβρισκαν μπροστά τον Ντραγκόφσκι ξανά και ξανά.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!