Η influencer σύντροφος του Ρεγκιλόν τον χώρισε on camera στο ντοκιμαντέρ της (vid)

Η influencer σύντροφος του Ρεγκιλόν τον χώρισε on camera στο ντοκιμαντέρ της (vid)

Sportal newsroom 19:54 - 19.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:37 - 14.08.2024

Η Μάρτα Ντίαθ χώρισε τον Ισπανό διεθνή, Σέρχιο Ρεγκιλόν σε ένα από τα επεισόδια του ντοκιμαντέρ της, «The Life of Marta Díaz».

Ο χωρισμός μεταξύ της Μάρτα Ντίαθ και του Σέρχιο Ρεγκιλόν ήταν έντονος. 

Ωστόσο, τρεις μήνες μετά τον χωρισμό δεν έχει υπάρξει ακόμη επικοινωνία από κανένα από τα δύο μέρη που να επιβεβαιώνει την είδηση. Τώρα, με την άφιξη στο Amazon Prime Video του ντοκιμαντέρ της επιρροής, «The Life of Marta Díaz», οι θαυμαστές και των δύο συνεχίζουν να αναζητούν στοιχεία για τον χωρισμό τους. 

Αυτό που ίσως δεν περίμεναν οι θαυμαστές είναι ότι ο Ισπανός ποδοσφαιριστής προβλήθηκε τόσο πολύ στο ντοκιμαντέρ, λαμβάνοντας υπόψη ότι δεν είναι πια μαζί. Ενώ είναι αλήθεια ότι όταν ηχογραφήθηκε το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου, το ζευγάρι ήταν ακόμα μαζί, η σειρά φαίνεται να μην έχει διαγράψει καμία από τις εικόνες με τον Ρεγκιλόν. Τόσο πολύ, που πολλοί έχουν φτάσει στο σημείο να αστειεύονται ότι ο ίδιος ο παίκτης συμμετέχει περισσότερο από την ίδια. 

Όπως και να έχει, πολλοί ακόλουθοι που έχουν ήδη δει όλα τα επεισόδια (έχει μόνο τρία), αναρωτιούνται αν η σχέση έληξε οριστικά ή όχι, αφού στο ντοκιμαντέρ φαίνεται ότι η Ντίαθ δεν το ξεκαθαρίζει.

Στα τελευταία λεπτά του τελευταίου επεισοδίου, η Ισπανίδα influencer εμφανίζεται να κάθεται μπροστά στην κάμερα, ευχαριστώντας τα αγαπημένα της πρόσωπα για την υποστήριξή τους αυτά τα χρόνια. 

Πρώτα το κάνει με την οικογένειά της, μετά με τον εκπρόσωπό της και, τέλος, αφιερώνει λίγα λόγια στον Ρεγικλόν. Η επιβεβαίωση του χωρισμού ήρθε, όταν η Ντίαθ, πρόφερε το όνομα του πρώην συντρόφου της. «Θα έλεγα στον Σέρχιο πολλά πράγματα...» ξεκίνησε λέγοντας. «Ευχαριστώ για όλα», δηλώνει με σκυμμένο το κεφάλι η Ντίαθ ενώ συγκρατεί τα δάκρυά της και προσθέτει: «Ε, τίποτα...». 

Και συνέχισε: «Με έχει βοηθήσει πολύ και ήταν ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος για μένα, και θα είναι πάντα», λέει, εμφανώς επηρεασμένη με δακρυσμένα μάτια. Οι λόγοι του χωρισμού μεταξύ των δύο νέων είναι ακόμα άγνωστοι, αλλά αυτό που είναι ξεκάθαρο, ακούγοντας τα λόγια που του αφιερώνει η πρώην σύντροφός του, είναι ότι διατηρούν καλές σχέσεις και εξακολουθούν να δηλώνουν ιδιαίτερη στοργή ο ένας για τον άλλον.