Η ιστορική διαδικασία των πέναλτι που προκρίθηκε ο Παναθηναϊκός στα play offs του Champions League (vid)
i

©Glomex

Η ιστορική διαδικασία των πέναλτι που προκρίθηκε ο Παναθηναϊκός στα play offs του Champions League (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 01:18 - 16.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:14 - 14.08.2024

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού κατάφεραν να ευστοχήσουν και στα πέντε πέναλτι που εκτέλεσαν, με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι να πιάνει το χτύπημα του Γκεντουζί.

Ο Παναθηναϊκός πήρε μεγάλη πρόκριση στα Play Off του Champions League κόντρα στη Μαρσέιγ, αντέχοντας στην πίεση της και αποκλείοντας την στα πέναλτι με 5-3. 

Ο Φώτης Ιωαννίδης ήταν αυτός που με αψεγιάδιαστη εκτέλεση έστειλε το ματς στην παράταση και στη διαδικασία των πέναλτι, οι «πράσινοι» ευστόχησαν στις πέντε εκτελέσεις τους και σε συνδυασμό με την απόκρουση του Μπρινιόλι, το Τριφύλλι πήρε το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς κατάφερε να ευστοχήσει και στα πέντε πέναλτι που εκτέλεσαν οι παίκτες του, με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι να πιάνει το χτύπημα του Γκεντουζί. Κάπως έτσι ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε στα play offs του Champions League. 

Το τελευταίο εμπόδιο που θα πρέπει να περάσει η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League είναι αυτό της Μπράγκα. Οι Πορτογάλοι νίκησαν με 3-0 το πρώτο ματς κόντρα στην Μπάτσκα Τόπολα και νίκησαν με 4-1 στη ρεβάνς της Σερβίας. 

Δείτε το σχετικό βίντεο: