Η ιστορική Ζάμαλεκ του Ζεσουάλδο Φερέιρα αποχωρεί από το πρωτάθλημα της Αιγύπτου!
i

Μορτάντα Μανσούρ / © PrntScrn

Η ιστορική Ζάμαλεκ του Ζεσουάλδο Φερέιρα αποχωρεί από το πρωτάθλημα της Αιγύπτου!

Sportal newsroom 23:13 - 05.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:47 - 20.08.2024

Ο πρόεδρος της Ζαμάλεκ, Μορτάντα Μανσούρ, τα έβαλε με τους παίκτες του και τη διαιτησία του πρωταθλήματος, ανακοινώνοντας την αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα.

Απίθανα πράγματα συμβαίνουν στην Αίγυπτο με την Ζαμάλεκ να αναγγέλλει την αποχώρηση της από το πρωτάθλημα, διαμαρτυρόμενη έντονα για την αντιμετώπιση που έχει από τη διαιτησία, μετά την ισοπαλία με την Ελ Νταχλέγια, που άφησε την ομάδα στην δεύτερη θέση και στο -5 από τη Αλ-Άχλι. 

Ο πρόεδρος της ομάδας, Μορνάντα Μανσούρ, ήταν έξαλλος στην συνέντευξη τύπου, ανακοινώνοντας την απόσυρση του συλλόγου από την Premier League. «Δεν είμαστε διατεθειμένοι να συνεχίσουμε να συμμετέχουμε σε αυτή την φάρσα που έχει στήσει η διαιτησία και εκτελούν οι διαιτητές ώστε να δώσουν το πρωτάθλημα στην αιώνια μας αντίπαλο», υποστήριξε συγκεκριμένα ο ισχυρός άντρας.

Όμως από τα βέλη του Μανσούρ δεν γλύτωσαν ούτε οι ποδοσφαιριστές αφού ο ίδιος ανακοίνωσε πρόστιμο που ισούται με το 20% των ετήσιων απολαβών σε όλους τους παίκτες του συλλόγου και παύση πληρωμών στο προσωπικό του κλαμπ.