Η κόρη του Αλμέιδα αποθέωσε τον πατέρα της - «Το αξίζεις περισσότερο από τον καθέναν»

Ματίας Αλμέιδα

i

© Intime

Η κόρη του Αλμέιδα αποθέωσε τον πατέρα της - «Το αξίζεις περισσότερο από τον καθέναν»

Θάνος Λυμπερόπουλος • 10:50 - 15.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:19 - 14.08.2024

Η Σοφία, κόρη του Ματίας Αλμέιδα, αποθέωσε στο προσωπικό της λογαριασμό το πατέρα της για τη κατάκτηση του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ έκανε την δουλειά της και επικράτησε με 4-0 τον Βόλο, σηκώνοντας το 13ο πρωτάθλημα στην ιστορία της. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έστησε «πάρτι» με το σφύριγμα της λήξης μέσα στον αγωνιστικό χώρο, σε μια χρονιά ονειρική για αυτούς που απ' την αρχή μέχρι το τέλος της διεκδίκησαν κάθε στόχο που είχαν βάλει.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, έχει λατρευτεί όσο κανείς άλλος τον τελευταίο καιρό απ' τους φίλους της ομάδας. Κατάφερε να σηκώσει το πολυπόθητο τρόπαιο στην πρώτη χρονιά που η ΑΕΚ επέστρεψε στο «σπίτι» της. Ο Αργεντίνος τεχνικός αποθεώθηκε ακούγοντας το όνομά του ρυθμικά όλο το βράδυ.

Όλη του η οικογένεια ήταν εκεί να τον στηρίξει σε αυτή τη πολύ σημαντική στιγμή για εκείνον με την κόρη του την Σοφία, να τον αποθεώνει στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μέσω stories.

Ο Αλμέιδα στο γλέντι της ΑΕΚ που ακολούθησε μετά τη φιέστα στο κέντρο που τραγουδάνε ο Σάκης Ρουβάς κι ο Κωνσταντίνος Αργυρός, αφού πρώτα πέταξε όλα τα λουλούδια, πήρε το μικρόφωνο κατά τη διάρκεια της βραδιάς και είπε λόγια βγαλμένα απ' τη ψυχή του. 

«Για μένα αυτή η στιγμή, είναι πολύ ιδιαίτερη. Είναι η νούμερο ένα στη ζωή μου μέχρι τώρα. Σας ευχαριστώ όλους τους παίκτες. Όλους. Όλοι είναι νούμερο ένα. Για μένα η ΑΕΚ είναι σαν την οικογένεια. Το μόνο που είχα όνειρο να δω, ήταν την οικογένεια της ΑΕΚ μ’ αυτόν εδώ τον τρόπο.

Σήμερα έχω πολύ δυνατά συναισθήματα. Από την πρώτη μέρα και το πρώτο μίτινγκ που είχαν με τον πρόεδρο. Δεν τον έπεισα. Την δεύτερη φορά που επέστρεψα μου έδειξαν το γήπεδο που ακόμα δεν είχε τελειώσει. Εγώ το είδα το γήπεδο μπροστά μου και οραματίστηκα αυτό που θα συμβεί.»