Η ξεκαρδιστική αντίδραση του Πολ Μέρσον στο χαμένο πέναλτι του Χάαλαντ: «Με χτύπησε» (vid)
i

©print screen

Η ξεκαρδιστική αντίδραση του Πολ Μέρσον στο χαμένο πέναλτι του Χάαλαντ: «Με χτύπησε» (vid)

Sportal newsroom 16:42 - 20.04.2023 / Ανανεώθηκε: 16:59 - 14.08.2024

Ο σχολιαστής του Sky Sports Πολ Μέρσον είχε μια ξεκαρδιστική αντίδραση στο χαμένο πέναλτι του Έρλινγκ Χάαλαντ

Η Μάντσεστερ Σίτι έφερε ισοπαλία 1-1 με την Μπάγερν στο Μόναχο και σε συνδυασμό με το 3-0 στο Etihad, πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League. Εκεί την περιμένει η Ρεάλ Μαδρίτης, που με δύο νίκες με 2-0 και στα δύο παιχνίδια επί της Τσέλσι και πήρε το εισιτήριο για τον ημιτελικό. Παράλληλα αυτή είναι η τρίτη συνεχόμενη φορά που οι «πολίτες» θα βρεθούν στους «4» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. 

Το γκολ για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα το πέτυχε ο γνωστός - άγνωστος Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το γλίστρημα του Ουπαμεκανό και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ζόμερ. Πριν όμως σκοράρει ο Νορβηγός έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ και να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση νωρίτερα. 

Συγκεκριμένα ο πρώην επιθετικός της Ντόρτμουντ εκτέλεσε ένα πέναλτι το οποίο δεν ήταν και το καλύτερο, αφού έστειλε την μπάλα αρκετά ψηλά. Στην όψη της εκτέλεσης λοιπόν, ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν σχολιαστής του Sky Sports, Πολ Μέρσον είχε μια αρκετά αστεία αντίδραση, φωνάζοντας, «Με χτύπησε» πιάνοντας παράλληλα το κεφάλι του για να καλυφτεί από το κακό πέναλτι του Νορβηγού.