Η «μάχη» του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης και το ντέρμπι... Δυτικών Προαστίων
i

Αστέρας Τρίπολης - Άρης / © Intime

Η «μάχη» του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης και το ντέρμπι... Δυτικών Προαστίων

Sportal newsroom 09:21 - 08.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:45 - 20.08.2024

Ο Άρης θα αναμετρηθεί με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (19:00), ενώ Ατρόμητος και Ιωνικός θα κοντραριστούν στο Περιστέρι (17:00), για την 17η αγωνιστική της Super League.

Επιστρέφει στο «Βικελίδης» ως αντίπαλος ο Μάντζιος! Ο Άρης θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης (19:00) για την 17η αγωνιστική της Super League, με τον Έλληνα τεχνικό να καλείται να κάνει... ζημιά στην πρώην ομάδα του.

Ο Άρης προέρχεται από την ήττα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και θέλει να πραγματοποιήσει την επιστροφή του στις νίκες. Στα αγωνιστικά νέα, νοκ άουτ είναι ο Λουίς Πάλμα που ταλαιπωρείται από ίωση, ο Ενκουλού που είναι τραυματίας και οι Χαΐροβιτς, Μαρμαρίδης, Τανούλης, Παναγίδης, Χατζηιωάννου, Καρακασίδης.

Η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπράμπετς, Φαπιάνο, Ιτούρμπε, Ματέο Γκαρσία, Μάνου Γκαρθία, Νταρίντα, Ντουκουρέ, Γκρέι, Εμπακατά, Ροντρίγκες, Ετέμπο, Καμάτσο, Μαντσίνι, Νταμπό, Πίρσμαν, Μαζικού, Οντουμπάτζο, Σγούρος.

Από την άλλη πλευρά, ο Αστέρας έχει γυρίσει σελίδα, με τον Άκη Μάντζιο πλέον στον πάγκο του, προέρχεται από την επιβλητική νίκη με 3-0 της Λαμίας και θέλει να «χτίσει» ένα θετικό σερί. Εκτός είναι ο Μπαράλες, ο οποίος είναι τιμωρημένος, ο Μπαρτόλο με πρόβλημα στο πόδι, αλλά και οι γνωστοί τραυματίες Μπενίτο, Γκαρθία, Βαλιέντε.

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Σγουρής, Τσιφτσής, Τασουλής, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Γκαρντάφσκι, Άλβαρες, Αντζουλάς, Τζουκάνοβιτς, Τιλίκα, Μουνάφο, Καπίγια, Σανταφέ, Ιγκλέσιας, Μπερτόγλιο, Ριέρα, Σίτο, Προύντζος, Κρέσπι, Κωστέας.

Λίγο νωρίτερα, Ατρόμητος και Ιωνικός διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο ντέρμπι... Δυτικών Προαστίων, που φυσικά έχει και μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. 

Στα αγωνιστικά νέα, οι Περιστεριώτες δεν υπολογίζουν τους τραυματίες Μαυρομμάτη, Σουάρεθ, Κυβρακίδη και τον τιμωρημένο Γιαννιώτη, ενώ για τους Νικαιώτες εκτός έμειναν οι Πογοσιάν και Μασάς, με επιστροφή των τιμωρημένων Ρομαό, Μύγα, Αντούνες, Τσίμπσαχ και του τραυματία Σεμπά

Η αποστολή του Ατρομήτου: Μάριτς, Σάλτας, Κεσχρίντα, Αθανασίου, Πομόνης, Ντε Μποκ, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Τζοβάρας, Μουντές, Φριντζόνσον, Έρλινγκμαρκ, Γκονθάλεθ, Οικονομίδης, Κούεν, Δαλαμήτρας, Τζαβίδας, Ρομπάιγ, Κλωναρίδης, Κιάρτανσον, Ροτάριου, Κωτσόπουλος

Η αποστολή του Ιωνικού: Χριστοδουλής, Χουτεσιώτης, Σόουζα, Τσιριγώτης, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Ρουμπουλάκου, Μύγας, Ρομαό, Σάκιτς, Τσίμπσαχ, Αντούνες, Ιωαννίδης, Λοβέρα, Φαντιγκά, Άοσμαν, Κάνιας, Ιωαννίδης, Καμπράλ, Ελευθεριάδης, Σεμπά, Μάντζης.