Η μεγάλη αλλαγή του ΠΑΟΚ 365 ημέρες μετά

Παίκτες ΠΑΟΚ

i

© intime

Η μεγάλη αλλαγή του ΠΑΟΚ 365 ημέρες μετά

Μάνος Τσαλγατίδης 14:47 - 30.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:21 - 14.08.2024

Ο ΠΑΟΚ είναι μια νέα ομάδα σε σχέση με πέρσι και αυτό φαίνεται.

Ο ΠΑΟΚ τη Δευτέρα 30/10 αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Δικέφαλος θέλει τη νίκη προκειμένου να συνεχίζει να βρίσκεται κοντά στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Αλήθεια όμως πόσο άλλαξαν οι «ασπρόμαυροι» από τον περσινό αγώνα των δύο ομάδων στην Αθήνα, που συμπτωματικά είχε πραγματοποιηθεί και τότε στις 30/10.

Αν κάποιος κοιτάξει την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ σε εκείνο το ματς θα καταλάβει πως φέτος ο Δικέφαλος είναι μια εντελώς διαφορετική ομάδα, καθώς μόλις τρεις από τους περσινούς βασικούς βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των επιλογών του Λουτσέσκου, ενώ οι περισσότεροι έχουν αποχωρήσει από το ρόστερ.

Πιο συγκεκριμένα ο Δικέφαλος είχε ξεκινήσει με τους Κοτάρσκι, Ράφα, Κουλιεράκη, Ίνγκασον (δεν είναι πλέον στο ρόστερ), ΣάστρεΚούρτιτς (δεν είναι πλέον στο ρόστερ), Ντάντας (δεν είναι πλέον στο ρόστερ), Αουγκούστο (δεν είναι πλέον στο ρόστερ), Νάρεϊ (δεν είναι πλέον στο ρόστερ), Κωνσταντέλια και Ολιβέιρα (δεν είναι πλέον στο ρόστερ)

Επίσης, στο παιχνίδι είχαν πάρει μέρος και οι Σβαμπ, Κουαλιάτα (είναι δανεικός), Μπίσεσβαρ (δεν είναι πλέον στο ρόστερ), Ελ Καντουρί (δεν είναι πλέον στο ρόστερ)

Όπως γίνεται κατανοητό ο ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει αρκετά σε σχέση με το παιχνίδι που έγινε ένα χρόνο πριν με τους «ασπρόμαυρους να έχουν ενισχυθεί τόσο σε ποιότητα, όσο και σε προσωπικότητα.

Άξιο αναφοράς είναι πως από τους 15 ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν οι οκτώ δεν βρίσκονται πλέον στο ρόστερ του Δικεφάλου.

Sportal Monday Live με ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

https://www.youtube.com/watch?v=2kXs58aPQYk

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!