Η μικρή Λουκία συγκινεί: «Γιατί σκοτώνονται άνθρωποι για το ποδόσφαιρο;» (vid)

Η μικρή Λουκία συγκινεί: «Γιατί σκοτώνονται άνθρωποι για το ποδόσφαιρο;» (vid)

Sportal newsroom 13:15 - 17.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:26 - 14.08.2024

Συγκλονίζει η μικρή φίλαθλος του ΠΑΟΚ, Λουκία Κασαμάκη σε συνέντευξή της, μέσω της οποίας έστειλε ηχηρά μηνύματα κατά της βίας.

Η Λουκία Κασαμάκη, το κορίτσι με οπτική αναπηρία από τη Βέροια που έκλεψε τις καρδιές όλων στον τελικό του UEFA Super Cup ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Σεβίλλη, μίλησε στην εκπομπή «Τώρα μαζί» του OPEN περιέγραψε πώς έζησε τον ευρωπαϊκό τελικό, έδειξε για πρώτη φορά το μετάλλιο που της έδωσε ο Τσέφεριν, ενώ έστειλε και ηχηρά μηνύματα κατά της βίας.

«Αυτές οι στιγμές ήταν κάτι μοναδικό για μένα. Κάτι το ανεπανάληπτο! Που μπήκα μέσα στον αγωνιστικό χώρο με τον παίκτη στην αρχή και με τον πρόεδρο της UEFA και πήγαμε να απονείμουμε τα μετάλλια και το Κύπελλο στην νικήτρια ομάδα. Μου φάνηκε ωραίο και το «A ball for all», που ήταν μια καταπληκτική οργάνωση. Έφτιαξε αυτές τις μπάλες και με την βοήθειά τους, μπορούσα να ενταχθώ στο ποδόσφαιρο και να παίζω χωρίς να νιώθω κατώτερη από τους άλλους, που βλέπανε και μπορούσαν να παίξουν», ανέφερε αρχικά.

Τι ομάδα είσαι;

«Είμαι ΠΑΟΚ».

Έχεις πάει στην Τούμπα;

«Όχι προς το παρόν, αλλά έχω γνωρίσει τους παίκτες του ΠΑΟΚ, όταν ήρθαν στην Βέροια και ελπίζω να πάω και στο γήπεδο της ομάδας που υποστηρίζω κάποια στιγμή».

Για την οπαδική βία:

«Είμαι και από την Βέροια και δυστυχώς είχαμε τον θάνατο του Άλκη και κάτω στην Αθήνα τον θάνατο του Μιχάλη του φιλάθλου της ΑΕΚ. Δηλαδή, το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι, δεν είναι αιτία να χάνουν την ζωή τους τόσοι άνθρωποι! Οπότε εγώ έχω να κάνω μια ερώτηση. Γιατί να χάνουν την ζωή τους τόσοι άνθρωποι; Και να μην το έχουμε σαν παιχνίδι;»

Αδελφός Λουκίας:

Ο Πέρσι Ολιβάρες στο Sportal: «Επρεπε να μείνω εκτός για τρεις μήνες και ο Αναστασιάδης με έβαλε την επόμενη ημέρα! Τελικά έβαλα δύο γκολ!»
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

10:40 - 17.09.2023

Ο Πέρσι Ολιβάρες στο Sportal: «Επρεπε να μείνω εκτός για τρεις μήνες και ο Αναστασιάδης με έβαλε την επόμενη ημέρα! Τελικά έβαλα δύο γκολ!»

Ο Πέρσι Ολιβάρες μίλησε στο Sportal για τις αναμνήσεις του με τις φανέλες των ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού, τις σχέσεις του με τον Άγγελο Αναστασιάδη αλλά και για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ και συμπατριώτη του, Αλεξάντερ Κάλενς.

«Ήταν σαν όνειρο κάποιος σαν μέλος της οικογένειάς μας και ιδιαίτερα η αδερφή μου που έχει και αυτό το πρόβλημα, να μπορεί να πάει σε ένα ματς τόσο μεγάλο, για να μπορεί να το απολαύσει, γιατί δεν είχε πάει μέχρι στιγμής σε κάποιον αγώνα. Αισθάνθηκα υπερήφανος για την αδερφή μου!