«Η Μίλαν προσφέρει 10 εκατ. ευρώ για Κωνσταντέλια» - Οι απαιτήσεις του ΠΑΟΚ
i

Γιάννης Κωνσταντέλιας/©Intime

«Η Μίλαν προσφέρει 10 εκατ. ευρώ για Κωνσταντέλια» - Οι απαιτήσεις του ΠΑΟΚ

Κώστας Τόπας 12:02 - 17.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:54 - 20.08.2024

Στο στόχαστρο της Μίλαν φαίνεται πως είναι ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, για τον οποίο σύμφωνα με τους Ιταλούς, οι «ροσονέρι» είναι διατεθειμένοι να δαπανήσουν 10 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσουν.

Το πόσο καλή δουλειά γίνεται στον ΠΑΟΚ και σε επίπεδο ακαδημιών είναι αυταπόδεικτο. Πολλοί νεαροί ποδοσφαιριστές σταδιακά προωθούνται στην πρώτη ομάδα και μοιάζουν έτοιμοι να βοηθήσουν. Ενας απ' αυτούς είναι ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, ο οποίος πρόσφατα μάλιστα έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τον «Δικέφαλο του Βορρά» έως το 2027.

Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός μετράει ένα γκολ και πέντε ασίστ σε 21 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας άμεση επίδραση στα περισσότερα τέρματα του Δικέφαλου, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους οπαδούς του. Οπως είναι λογικό, οι εντυπωσιακές του εμφανίσεις έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών μεγαθηρίων της Ευρώπης.

Οπως αυτό των ανθρώπων της Μίλαν. Σύμφωνα με το «tuttomercatoweb», οι «ροσονέρι» φέρεται να έχουν στο στόχαστρό τους, τον Γιάννη Κωνσταντέλια, για τον οποίο είναι διατεθειμένοι να προσφέρει 10 εκατομμύρια ευρώ για να πείσουν τον ΠΑΟΚ για την παραχώρησή του. 

Μάλιστα, το εν λόγω δημοσίευμα τονίζει πως η Μίλαν δεν παίζει μόνη της στο παιχνίδι της απόκτησης του νεαρού Έλληνα μεσοεπιθετικού, καθώς για τον Κωνσταντέλια έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους τόσο η Σάλτσμπουργκ όσο και η Σεβίλλη, οι οποίες είναι διατεθειμένες να βγάλουν 10 και επτά εκατομμύρια ευρώ από τα ταμεία τους, αντίστοιχα. 

Ωστόσο, το «tuttomercatoweb» υπογραμμίζει πως κανείς σύλλογος δεν έχει ακόμη ικανοποιήσει πλήρως τα αιτήματα του ΠΑΟΚ, ο οποίος θεωρεί πως ο Κωνσταντέλιας μπορεί να γεμίσει τα ταμεία των «ασπρόμαυρων» με 15-20 εκατομμύρια ευρώ.