Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ βρήκε τον αντικαταστάτη του Μπίστσαν

Σεργκέι Γιακίροβιτς

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ βρήκε τον αντικαταστάτη του Μπίστσαν

Άγγελος Φραγκισκάτος 17:25 - 21.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:05 - 14.08.2024

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Σεργκέι Γιακίροβιτς, καθώς λίγα λεπτά πριν είχε προηγηθεί η απόλυση του Ιγκόρ Μπίστσαν.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο στρατόπεδο της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, μετά τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ στο Champions League. Συγκεκριμένα η κροάτικη ομάδα βρήκε τον αντικαταστάτη του Ιγκόρ Μπίστσαν. 

Ο λόγος για τον Σεργκέι Γιακίροβιτς, ο οποίος αναμένεται να αναλάβει τα ηνία της ομάδας και θα την καθοδηγήσει στο πρώτο ματς που θα δώσει με τη Σπάρτα Πράγας, με φόντο τα play-offs του Europa League. 

O Γιακίροβιτς ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 2017, είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα στη Βοσνία με τη Ζρίνσκι, ενώ από τον περασμένο Νοέμβριο βρισκόταν στον πάγκο της Ριέκα

Υπενθυμίζεται ότι εκτός της απόλυσης του Μπίστσαν, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ προχώρησε και στην πώληση του Λιβάκοβιτς στη Φενέρμπαχτσε, όπως και εκείνη του Ιβάνουσεκ στη Φέγενοορντ. Αξίζει να σημειωθεί πως πέρα από τον Γιακίροβιτς είχαν ακουστεί και τα ονόματα των Ζέλικο Σόπιτς, Νταμίρ Κρζνάρ και Γκόραν Τόμιτς.