Η πιο σέξι σταρ του σόφτμπολ στον κόσμο έπιασε ένα γιγάντιο ψάρι - Προκάλεσε μεγάλο χαμό στα social media
i

©SS Instagram

Η πιο σέξι σταρ του σόφτμπολ στον κόσμο έπιασε ένα γιγάντιο ψάρι - Προκάλεσε μεγάλο χαμό στα social media

Άγγελος Φραγκισκάτος 09:59 - 27.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:18 - 14.08.2024

Η Μπρουίλ Κλερ αποδεικνύεται κορυφαία, τόσο στο γήπεδο όσο και στις λίμνες, καθώς η σταρ του σόφτμπολ του πανεπιστημίου του Μισισιπή έδειξε ένα τεράστιο ψάρι που έπιασε.

Η Μπρουίλ Κλερ έπιασε ένα τεράστιο ψάρι σχεδόν τόσο μεγάλο όσο εκείνη και οι θαυμαστές της δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στο να κάνουν το ίδιο αστείο. Η Κλερ θεωρείται ευρέως ως η πιο σέξι παίκτρια σόφτμπολ στον κόσμο αφού οι ακόλουθοί της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης άρχισαν να εκτοξεύονται στα ύψη. 

Είναι περήφανη κάτοχος 121.000 ακολούθων στο Instagram και προσελκύει ακόμη περισσότερους θαυμαστές κάθε εβδομάδα που περνάει. Στο γήπεδο, είναι σε εγρήγορση στις βάσεις και στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή όταν οι αντίπαλοι της δεν συνδέονται αρκετά με την μπάλα. 

Ωστόσο, αποδεικνύεται εξίσου ικανή στο να πιάνει ψάρια-τέρατα. Και καθώς έδειξε μεγάλη περήφανα στο τελευταίο της ψάρεμα, οι θαυμαστές της έκαναν ένα μικρό αστείο στα σχόλια κάτω από την φωτογραφία που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Insatgram

Βέβαια το γεγονός ότι έπιασε ένα τόσο μεγάλο ψάρι προκάλεσε μεγάλο χαμό στα social media με πολλούς ακολούθους της να σχολιάζουν τη φωτογραφία που ανάρτησε. 

«Σταμάτα να με ψαρεύεις», είπε ένας άλλος θαυμαστής, κολλώντας στο θέμα του ψαρέματος. «Σε έχουν ψαρέψει», είπε ένας άλλος θαυμαστής που πιθανότατα γελούσε μόνος του καθώς πληκτρολογούσε το μήνυμά του.

Εν τω μεταξύ, ένας άλλος θαυμαστής προσέγγισε το γεγονός αυτό από άλλη οπτική γωνία γράφοντας: «Υπάρχουν δύο συλλήψεις σε αυτή την εικόνα», μαζί με μερικά emoji. Επίσης ένας ακόμα φάνηκε να ενδιαφέρεται λιγότερο για το αποκαλυπτικό ροζ μαγιό που φορούσε και απλώς ήθελε να μάθει πώς το έπιασε.

Όταν δεν είναι στις λίμνες ή στα χωράφια, μπορεί να βρεθεί στο σπίτι να βγάζει πολλές selfies, να τραβάει βίντεο στο TikTok για τους 230.000 ακόλουθους που έχει ή να διαβάζει ποιήματα που στέλνουν γοητευμένοι θαυμαστές. 

Η Κλάρα Φερνάντεθ κατακτά τον κόσμο του επί κοντώ (vid)
ΣΤΙΒΟΣ

13:20 - 25.06.2023

Η Κλάρα Φερνάντεθ κατακτά τον κόσμο του επί κοντώ (vid)

Η Κλάρα Φερνάντεθ έχει επιδείξει τις εξαιρετικές της ικανότητες σε διεθνείς αγώνες, ενώ συγκέντρωσε πολλούς ακολούθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τοποθετώντας τον εαυτό της ως ανερχόμενο αστέρι στο άθλημα.

Τον Μάρτιο, είπε στα επίσημο κανάλι podcast του Mississippi State Softball ότι ένας αντίπαλος θαυμαστής από το Πανεπιστήμιο της Τζόρτζια την είχε ερωτευτεί τόσο πολύ που της έγραψε ένα ποίημα. 

«Ναι, σίγουρα, αυτό το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Τζόρτζια», είπε στο podcast του Πανεπιστημίου της. «Αλλά, ξέρετε, είμαι πολύ καλή στο να κάνω φίλους. Οπότε (τους) μιλούσα λίγο και υποθέτω ότι γίναμε φίλοι. Ξέρεις, μου έγραφαν ποιήματα και όταν ξύπνησα την επόμενη μέρα αυτό το ποίημα ήταν παντού. Ω, νόμιζα ότι ήταν πολύ καλό.»

Tags: