Η πολύτιμη ξεκούραση στην ΑΕΚ θα είναι για... λίγους
i

Προπόνηση ΑΕΚ/©intime

Η πολύτιμη ξεκούραση στην ΑΕΚ θα είναι για... λίγους

Κώστας Τσίλης 01:00 - 10.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:50 - 14.08.2024

Η ΑΕΚ μετά από ένα ζόρικο σερί από συνεχόμενα ματς, έχει και σήμερα, θα έχει και το Σαββατοκύριακο την ευκαιρία για ξεκούραση, αλλά αυτό δεν θα ισχύει για όλους

Είναι αλήθεια πως όταν ο Ματίας Αλμέιδα ανακοίνωσε στους παίκτες του, πως σήμερα θα έχουν ρεπό, μπορεί και να άνοιξαν το λεξικό για να δυο τι σημαίνει η λέξη. Είχαν ξεχάσει τι θα πει, εδώ και πολλές εβδομάδες. Η ΑΕΚ πήγαινε σερί μέχρι και χθες από παιχνίδι σε παιχνίδι και χωρίς κανένα ρεπό, από τις 17 του Σεπτέμβρη. Όμως τώρα θα υπάρχει ευκαιρία για ξεκούραση. Τόσο με το σημερινό ρεπό, όσο και με το διήμερο που έχει προγραμματίσει να δώσει ο Αλμέιδα στους παίκτες του. 

Στην πράξη βέβαια, αυτή η πραγματικά πολύτιμη ξεκούραση, δεν είναι για όλους στην ΑΕΚ. Για την ακρίβεια είναι μόνο για λίγους. Διότι μια ενδεκάδα ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, ήδη έχει αφήσει τα Σπάτα, για να συνεχίσει σε αγωνιστικούς ρυθμούς, με εθνικές ομάδες. Ο Γαλανόπουλος, ο Μάνταλος και Ρότα βρίσκονται ήδη στην δική μας εθνική. Ο Πινέδα αναχωρεί για την άλλη άκρη του Ατλαντικού και ο Χατζισαφί με τον Μοχαμάντι για το Ιράν. Υπερατλαντικό ταξίδι έχει και ο Κάλενς για το Περού αλλά μακρινό είναι το ταξίδι που έχει να κάνει και ο Μουκουντί για την εθνική του Καμερούν. Το ίδιο και ο Ζίνι για την Ανγκόλα. Επίσης Βίντα και Σιμάνσκι πάνε Κροατία και Πολωνία αντίστοιχα. Και ο Χρυσόπουλος θα βρίσκεται στις μικρές εθνικές ομάδες της Ελλάδας. 

Με λίγα λόγια αδειάζουν τα Σπάτα έτσι κι αλλιώς. Ενώ υπάρχουν και παίκτες όπως ο Γκαρσία και ο Τσούμπερ, που δεν θέλουν να αξιοποιήσουν αυτή την διακοπή για την ξεκούραση, αλλά για να καλύψουν έδαφος, προκειμένου να μπορέσουν να επιστρέψουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από τον τραυματισμό του. Και ενδεχομένως τα ρεπό τους, παρότι πολύτιμα, να μην τα χρησιμοποιήσουν καν ολόκληρα.