Η προτίμηση του Γιοβάνοβιτς και οι έντεκα στην πρώτη γραμμή της μάχης του Αγρινίου

Ιβάν Γιοβάνοβιτς

i

Intime

Η προτίμηση του Γιοβάνοβιτς και οι έντεκα στην πρώτη γραμμή της μάχης του Αγρινίου

Μπάμπης Τσιμπίδας 21:20 - 15.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:29 - 14.08.2024

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το Σάββατο τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να πραγματοποιεί υπό ιδιαίτερες συνθήκες την προετοιμασία της ομάδας του.

Είναι γεγονός πως η διακοπή του πρωταθλήματος επέτρεψε στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να γεμίσει ξανά το «οπλοστάσιο» του, πριν από ένα απαιτητικό 20ήμερο, στο οποίο θα χρειαστεί να διευρύνει το ροτέισον του Παναθηναϊκού.

Από την άλλη, ο Γιοβάνοβιτς είχε τη δυνατότητα για μόλις δύο προπονήσεις με όλους τους παίκτες. Άρα, δεν προετοίμασε όπως θα ήθελε το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Ωστόσο, αυτό είναι το τίμημα της κανονικότητας, με συνεχόμενα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη για τον Παναθηναϊκό.

Σε ότι αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο Αγρίνιο, ο Γιοβάνοβιτς αναμένεται να προτιμήσει τους ποδοσφαιριστές που δούλεψαν μαζί του στη διάρκεια της διακοπής. Διότι όσοι ταξίδεψαν για τα προκριματικά του Euro 2024, καταπονήθηκαν και ίσως δεν έχουν επανέρθει αμέσως στην ελληνική πραγματικότητα.

Ο Γιοβάνοβιτς θα διατηρήσει το σύστημα 4-3-3. Αδιαμφισβήτητος «νούμερο ένα» θα είναι ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ο οποίος θα υπερασπιστεί την εστία του Παναθηναϊκού. 

Ο Σένκεφελντ θα παίξει στο κέντρο της άμυνας με επικρατέστερο παρτενέρ τον Πάλμερ-Μπράουν. Ο Μάγκνουσον προέρχεται από μακρινά ταξίδια και ίσως να προφυλαχθεί. 

Ο Κώτσιρας θα καλύψει το δεξιό, άκρο απόντος του τραυματία Βαγιαννίδη και ο Χουάνκαρ θα το αριστερό άκρο. Αν και σε ένα ματς που ο Παναθηναϊκός θα επιτεθεί, ο Μλαντένοβιτς ταιριάζει περισσότερο για τη δημιουργία.

Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Μαλακατές, στο Sportal: «Στόχος είναι μόνο η κορυφή και οι τίτλοι»
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

10:10 - 15.09.2023

Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Μαλακατές, στο Sportal: «Στόχος είναι μόνο η κορυφή και οι τίτλοι»

Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Μαλακατές μίλησε στο Sportal για τους στόχους των ομαδικών τμημάτων του συλλόγου, χαρακτήρισε επιτυχημένο το εγχείρημα του PAO TV και σχολίασε την αλλαγή έδρας των ομάδων βόλεϊ.

Στη μεσαία γραμμή, ο Ρούμπεν έχει πιο πολλές πιθανότητας να αρχίσει αντί του Αράο. Βιλένα και Μπερνάρ αναμένεται να αγωνιστούν ως εσωτερικοί μέσοι, με τον Τζούρισιτς να διεκδικεί τον ρόλο του Βραζιλιάνου. 

Στην επίθεση, ο Παλάσιος θα εκκινήσει ως δεξιός εξτρέμ, ο Βέρμπιτς ως αριστερός εξτρέμ και οι Σπόραρ - Ιωαννίδης παλεύουν επί ίσοις όροις για το «9». Με τον Έλληνα στράικερ να διατηρεί ένα ισχνό προβάδισμα.