Η πρώτη του Σαμάτα και οι αποφάσεις του Λουτσέσκου

Η πρώτη του Σαμάτα και οι αποφάσεις του Λουτσέσκου

Μάνος Τσαλγατίδης 21:55 - 20.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:46 - 14.08.2024

Ο Άλι Σαμάτα προπονήθηκε με τον ΠΑΟΚ την ώρα που ο Λουτσέσκου έκοψε μια τετράδα παικτών από το ρόστερ της νέας σεζόν.

O ΠΑΟΚ επέστρεψε στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό που έδωσε ο Ράζβαν Λουτσέσκου στους ποδοσφαιριστές του. Μάλιστα, ο Άλι Σαμάτα προπονήθηκε για πρώτη φορά με τους νέους του συμπαίκτες και ετοιμάζεται και αυτός ενόψει των αγώνων με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μάλιστα... έκοψε μια τετράδα ποδοσφαιριστών από τις προπονήσεις της πρώτης ομάδας. ο λόγος γίνεται για τους Παναγιώτου, Γκορντεζιάνι, Κανίς και Π.Τζίμα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου επέστρεψε στη βάση του. Το αθλητικό κέντρο στη Νέα Μεσημβρία γέμισε και η ομάδα μπήκε στη τελική ευθεία για τα παιχνίδια κόντρα στη Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

Με τον Άλι Σαμάτα να συμμετέχει για πρώτη φορά με την ομάδα, διεξήχθη η προπόνηση της Πέμπτης (20.07), η οποία περιελάμβανε δουλειά σε δύο γκρουπ, τα οποία δούλεψαν εναλλάξ στους τομείς της φυσικής κατάστασης και της τακτικής και τουρνουά τριών ομάδων στο φινάλε.

Ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ λόγω καθυστέρησης στην πτήση του, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ μόνος δούλεψε ο Ζόαν Σάστρε, το όνομα του οποίου είναι το μοναδικό στο ιατρικό δελτίο.

Τέλος οι Παναγιώτου, Γκορντεζιάνι, Κανίς και Π.Τζίμας ενημερώθηκαν πως δεν θα συνεχίσουν να προπονούνται με την Α Ομάδα μετά από απόφαση του τεχνικού επιτελείου.

Την Παρασκευή (21.07) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 18:45 στη Νέα Μεσημβρία.