Η Ρίβερ Πλέιτ στο «κόλπο» για τον Χάμες

Χάμες Ροντρίγκες

i

©intime

Η Ρίβερ Πλέιτ στο «κόλπο» για τον Χάμες

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:25 - 17.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:04 - 14.08.2024

Αρκετές ομάδες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Χάμες Ροντρίγκες μετά το πρόωρο τέλος της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό. Σε αυτές προστέθηκε και η Ρίβερ Πλέιτ.

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί εδώ κι μερικά 24ωρα ο Χάμες Ροντρίγκες. Ο Κολομβιανός σταρ και οι «ερυθρόλευκοι» έλυσαν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους. Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός είναι ελεύθερος στην αγορά και αρκετές ομάδες ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες ώρες έχουν συνδέσει τον Χάμες Ροντρίγκες με τις Φενερμπαχτσέ, Μπεσίκτας, Μπέτις, ενώ ο ιδιοκτήτης της Μποταφόγκο επιβεβαίωσε χθες πως η βραζιλιάνικη ομάδα έχει επικοινωνήσει με τον μάνατζερ του Κολομβιανού σταρ.

Σύμφωνα με το «transfermarkt» ο Χάμες Ροντρίγκες θα μπορούσε να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρίβερ Πλέιτ με συμβόλαιπ στο ποσό των 9 εκατομμυρίων ευρώ. Όσο ο Κολομβιανός σταρ παραμένει ελεύθερος τόσο τα σενάρια για την επόμενη ομάδα του θα συνεχίζονται. Μένει να δούμε ποια θα είναι εκείνη που τελικά θα τον εντάξει στο ρόστερ της τον πρώην ποδοσφαιριστή των Πειραιωτών. 

Tags: