Η Ροσαλία αποδοκιμάστηκε από το κοινό σε συναυλία, έπειτα από μία σημαία που σήκωσε (vid)

Ροσαλία

i

© photo by Mauricio Santana / Getty Images / Ideal Images

Η Ροσαλία αποδοκιμάστηκε από το κοινό σε συναυλία, έπειτα από μία σημαία που σήκωσε (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:33 - 29.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:32 - 14.08.2024

Η γνωστή Ισπανίδα τραγουδίστρια Ροσαλία, συνεχίζει τις συναυλίες της στο πλαίσιο της περιοδείας που κάνει, ενώ ένα σκηνικό στην Παραγουάη έκανε το γύρο του διαδικτύου.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στην Παραγουάη, η Ροσαλία γνώρισε τις αποδοκιμασίες από το κοινό έπειτα από μία σημαία που σήκωσε. Η γνωστή τραγουδίστρια πραγματοποιεί την περιοδεία της σε όλο τον κόσμο, γεμίζοντας κάθε στάδιο που πηγαίνει. Η Ισπανίδα καλλιτέχνιδα είναι ιδιαίτερα αγαπητή σε πολλούς ανθρώπους, ενώ επίσης με το ταλέντο της έχει φτάσει να θεωρείται η απόλυτη pop star.

Ένας από τους βασικούς λόγους επιτυχίας της μουσικής της Ροσαλία, είναι αυτή η μίξη της παράδοσης με το σήμερα: φλαμένκο με τραπ, urban νότες σε λατινικούς ρυθμούς που βλέπουν τεράστια άνοδο και ξεφεύγουν από κάθε σύνορο. Η 30χρονη τραγουδίστρια έχει κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής μόνο τρεις δίσκους: το Los Ángeles το 2017, το El Mal Querer το 2018 και το περιβόητο Motomami το 2022, ενώ στις 20/6 η Ισπανίδα σταρ θα πραγματοποιήσει την πρώτη της συναυλία στην Ελλάδα.

Πριν λίγες μέρες, η Ροσαλία βρισκόταν στην Ασουνσιόν της Παραγουάης για να τραγουδήσει και κατά τη διάρκεια της συναυλίας συνέβη ένα περιστατικό το οποίο έγινε viral. Συγκεκριμένα, η 30χρονη τραγουδίστρια σήκωσε μία σημαία που της είχε δώσει ένας φαν, ο οποίος καθόταν στην πρώτη σειρά. 

Η συγκεκριμένη κίνηση όμως έφερε τις έντονες αποδοκιμασίες του κοινού, καθώς η σημαία είχε τα χρώματα και το σήμα μίας ποδοσφαιρικής ομάδας της Παραγουάης, της Σέρρο Πορτένιο. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του γιουχαρίσματος, η Ροσαλία φαίνεται να μην κατάλαβε τι ακριβώς έχει συμβεί καθώς έδειξε απορημένη με το γεγονός.