«Η Σεβίλλη κοιτάζει τον Ιωαννίδη»

Φώτης Ιωαννίδης

i

Intime

«Η Σεβίλλη κοιτάζει τον Ιωαννίδη»

Μπάμπης Τσιμπίδας 18:04 - 03.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:33 - 14.08.2024

Η ιστοσελίδα «todofichajes» υποστηρίζει ότι η Σεβίλλη ψάχνει επιθετικό στην αγορά του Ιανουαρίου και ο Φώτης Ιωαννίδης του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα ονόματα που συζητούν στην Ανδαλουσία.

Οι φήμες γύρω από τον Φώτη Ιωαννίδη φουντώνουν... Όλο και περισσότερο, όσο πλησιάζει ο Ιανουάριος και θα ανοίξει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος του 2024. Μία εξέλιξη απολύτως φυσιολογική, για έναν επιθετικό ο οποίος βελτιώνεται ραγδαία και αποδεικνύει την αξία του με τον Παναθηναϊκό σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η νέα φημολογία για τον διεθνή στράικερ προέρχεται από την Ανδαλουσία. Η ιστοσελίδα «todofichajes» υποστηρίζει ότι η Σεβίλλη χρειάζεται απεγνωσμένα έναν επιθετικό και ο Φώτης Ιωαννίδης συγκαταλέγεται στα ονόματα που τελούν υπό συζήτηση.

Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού θεωρείται από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες και σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν θα κόστιζε πολλά χρήματα στη Σεβίλλη για να τον αποκτήσει. Βέβαια, το ρεπορτάζ ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει αποφασιστεί κρούση προς τον Παναθηναϊκό, αφού οι «ροχιμπλάνκος» εξετάζουν αρκετές επιλογές για τη γραμμή κρούσης.

Ο προπονητής της Σεβίλλης, Ντιέγκο Αλόνσο, δεν είναι ικανοποιημένος από τους επιθετικούς του και έχει ζητήσει ενίσχυση. Αν και δεν είναι βέβαιο για πόσο καιρό ο Ουρουγουανός προπονητής θα συνεχίσει στο πόστο του στο «Σάντσεθ Πιθχουάν», λόγω των αποτελεσμάτων της Σεβίλλης.

Αξίζει να σημειωθεί πως αν οι πληροφορίες ισχύουν, τότε οι Σεβιγιάνοι είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν δια ζώσης τον Ιωαννίδης μόλις την προηγούμενη Πέμπτη. Όταν ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε τη Βιγιαρεάλ στο «Κεράμικα» και ο 23χρονος άσος είχε έρθει από τον πάγκο και άλλαξε την τύχη του ματς. Ο Ιωαννίδης σκόραρε το 3-2, παραλίγο να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις και οι στόπερ των γηπεδούχων αδυνατούν να τον αναχαιτίσουν.

Πάντως, η στάση του Παναθηναϊκού δεν αλλάζει, είτε πρόκειται για τη Σεβίλλη, είτε για την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και τη Στουτγάρδη: ο Ιωαννίδης δεν πωλείται. Ο Έλληνας κυνηγός θα παραμείνει στο «Γεώργιος Καλαφάτης» τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, για να βοηθήσει το Τριφύλλι να κατακτήσει τον τίτλο στη Super League.  Κάτι που αποτελεί επιθυμία και του ίδιου του Ιωαννίδη, ο οποίος δεν βιάζεται να φύγει για το εξωτερικό.