Η σφιχτή αγκαλιά στήριξης του Μελισσανίδη στον Αλμέιδα αμέσως μετά τον αποκλεισμό
i

Δημήτρης Μελισσανίδης, Ματίας Αλμέιδα/©intime

Η σφιχτή αγκαλιά στήριξης του Μελισσανίδη στον Αλμέιδα αμέσως μετά τον αποκλεισμό

Κώστας Τσίλης 11:39 - 31.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:51 - 14.08.2024

Μπορεί να υπήρξε πίκρα για τον αποκλεισμό της ΑΕΚ από το Champions League, αλλά υπάρχει και απόλυτη στήριξη στον Αλμέιδα και αυτή εκφράστηκε από τον ίδιο τον Μελισσανίδη

Προφανώς και σ' ολόκληρο τον οργανισμό της ΑΕΚ υπάρχει πίκρα για την μεγάλη χαμένη ευκαιρία για συμμετοχή στους ομίλους του Champions League. Και στα αποδυτήρια της Νέας Φιλαδέλφειας υπήρξε χθες μια παγωμάρα. Όμως από την άλλη μεριά, στην ΑΕΚ υπάρχει απόλυτη βεβαιότητα, πως αυτό το πρότζεκτ που "τρέχει" και που πέρυσι κατέκτησε το νταμπλ, θα συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών. Και αυτό εκφράστηκε σημειολογικά από τον ίδιο τον Δημήτρη Μελισσανίδη αμέσως μετά την λήξη του χθεσινού παιχνιδιού. 

Η ΑΕΚ πέταξε εύκολα μια τεράστια ευκαιρία, ίσως όμως βρει μια μεγαλύτερη
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

08:38 - 31.08.2023

Η ΑΕΚ πέταξε εύκολα μια τεράστια ευκαιρία, ίσως όμως βρει μια μεγαλύτερη

Σε δυο ματς που το διακύβευμα ήταν πολύ μεγάλο και σημαντικό, η ΑΕΚ έμεινε μακριά από τα αγωνιστικά της ταβάνια και είναι κρίμα, αλλά τώρα έχει μπροστά της μια νέα πρόκληση. Γράφει ο Κώστας Τσίλης

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ κατέβηκε στα αποδυτήρια του γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας. Και το πρώτο που έκανε ήταν να βρει τον Ματίας Αλμέιδα. Τον αγκάλιασε σφιχτά και τον φίλησε, σε μια κίνηση με ισχυρό συμβολισμό, που δείχνει την εμπιστοσύνη και την στήριξη στον Αργεντινό τεχνικό. Ενώ ο Μελισσανίδης έδωσε συγχαρητήρια και στους ποδοσφαιριστές για την προσπάθεια που κατέβαλαν. Άλλωστε στην Ευρώπη συνεχίζουν, έστω και από το Europa League. 

Άλλωστε πλέον όλοι στην ΑΕΚ, θέλουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να κοιτάξουν την επόμενη μέρα. Με πρώτο τον Αλμέιδα, που παρά και την δική του πικρία για τον αποκλεισμό, θέλει να μπει μπροστάρης ώστε οι ποδοσφαιριστές του να το ξεπεράσουν και να προχωρήσουν μπροστά. Ξέρει καλά εξάλλου ο Αργεντινός τεχνικός, πως αυτό που τώρα χρειάζονται οι παίκτες του, είναι μπορέσουν να αφήσουν άμεσα πίσω τους, αυτή την χαμένη ευκαιρία και να πάνε για τις... επόμενες.