Η συγκίνηση και το «ευχαριστώ» του Κανός
i

Σέρχι Κανός / © tourette media

Η συγκίνηση και το «ευχαριστώ» του Κανός

Διονύσης Βερβελές 16:14 - 14.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:57 - 20.08.2024

Ο Κανός σκόραρε ένα πολύ ιδιαίτερο γκολ απέναντι στον Παναιτωλικό, το οποίο και αφιέρωσε με δάκρυα στη μητέρα του. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός ήταν συγκινημένος στα αποδυτήρια και έσπευσε να ευχαριστήσει έναν-έναν τους συμπαίκτες του.

Ο Σέρχι Κανός ήταν ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό. Πέρασε στο ματς ως αλλαγή, αλλά τα πήγε περίφημα και άρπαξε την ευκαιρία από τον Μίτσελ. Δεν είναι μόνο το γκολ που βρήκε, με το οποίο επί της ουσίας «κλείδωσε» το τρίποντο για τους «ερυθρόλευκους». Κέρδισε και το πέναλτι, ήταν και στο γκολ του Βαλμπουενά αυτός που δημιούργησε την φάση.

Ο Κανός, στο γκολ του ξέσπασε. Κι αν η ιστορία με την κίτρινη κάρτα του διαιτητή Γκορτσίλα είναι γνωστή και την αναλύσαμε στο blog μας, πάμε να μοιραστούμε κάτι άλλο από τα αποδυτήρια. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός ήταν συγκινημένος μετά το τέλος του αγώνα και έσπευσε να ευχαριστήσει έναν-έναν τους συμπαίκτες του. 

Ο Κανός συγκίνησε στο πρώτο του γκολ με τον Ολυμπιακό, το οποίο αφιέρωσε στην εκλιπούσα μητέρα του (gallery)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:42 - 13.02.2023

Ο Κανός συγκίνησε στο πρώτο του γκολ με τον Ολυμπιακό, το οποίο αφιέρωσε στην εκλιπούσα μητέρα του (gallery)

Ο Σέρχι Κανός πέτυχε το πρώτο του τέρμα με την φανέλα του Ολυμπιακού, το οποίο αφιέρωσε στην μητέρα του, που πριν από λίγες ημέρες έφυγε από την ζωή. H αγκαλιά των συμπαικτών του σε μια πολύ συγκινητική εικόνα στο Φάληρο.

Δεν έκρυψε τη συγκίνησή του για τον τρόπο που τον αγκάλιασαν όλοι, στο γκολ του. Για το ξέσπασμά του. Βασικοί και αναπληρωματικοί δίπλα του, για να τον στηρίξουν σε αυτή την ξεχωριστή στιγμή του, λίγες ημέρες μετά την απώλεια της μητέρας του.

Ο Κανός έχει μπει καλά και δείχνει πολύ «ζεστός» με την ομάδα. Μόνο καλά λόγια έχει να μοιραστεί από την πρώτη ημέρα, για τον τρόπο που τον υποδέχθηκαν όλοι, το πως τον αντιμετώπισαν στο άκουσμα της απώλειας της μητέρας του. 

Ο Μίτσελ ήξερε ότι θα στερηθεί των υπηρεσιών του στο ματς με την ΑΕΚ, αλλά έδειξε όπως και όλα τα στελέχη της ομάδας, να είναι στο πλευρό του. Δεν του έβαλαν εμπόδια, πήρε την άδειά του, επέστρεψε και ήταν κομβικός πολύ στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναιτωλικού και με αυτό το εμφατικό 6-1.