Η συγκινητική στιγμή με τον Μόντριτς να παρηγορεί τον Ροντρίγκο: «Θα επιστρέψεις πιο δυνατός» (vid)
i

Η στιγμή που ο Μόντριτς παρηγορεί τον Ροντρίγκο/©PrtScr

Η συγκινητική στιγμή με τον Μόντριτς να παρηγορεί τον Ροντρίγκο: «Θα επιστρέψεις πιο δυνατός» (vid)

Κώστας Τόπας 13:13 - 10.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:14 - 20.08.2024

Ο Ροντρίγκο δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τον αποκλεισμό της Βραζιλίας από το Παγκόσμιο Κύπελλο και ο συμπαίκτης του στην Ρεάλ Μαδρίτης, Λούκα Μόντριτς έσπευσε να τον παρηγορήσει...

Η Κροατία έχοντας για ήρωα τον Λιβάκοβιτς κατάφερε να πετάξει εκτός Μουντιάλ την Βραζιλία και στο τέλος να πάρει εκείνη την πολυπόθητη πρόκριση για τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι την Τρίτη (13/12, 21:00).

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, οι Βραζιλιάνοι ήταν απαρηγόρητοι. Ο συντετριμμένος Νεϊμάρ δεν σταμάτησε να δακρύζει, με τον γιο του Ιβάν Πέρισιτς, Λεό, να προσεγγίζει τον αστέρα της «Σελεσάο» για να τον παρηγορήσει.

Σε μια άλλη άκρη του γηπέδου, ο Ροντρίγκο είχε πνιγεί στην αγκαλιά του Λούκα Μόντριτς. Οι δυο τους είναι συμπαίκτες στην Ρεάλ Μαδρίτης και όπως είναι λογικό, ο Κροάτης μέσος των «μερένγχες» παρηγορούσε τον 21χρονο Βραζιλιάνο.

Μάλιστα, ο τηλεοπτικός φακός «συνέλαβε» τον Μόντριτς να εμψυχώνει τον Ροντρίγκο λέγοντας του, πως θα επιστρέψει πιο δυνατός.

«Δεν συμβαίνει τίποτα. Όλοι αποτυγχάνουν και εσύ θα επιστρέψεις δυνατός...», του είπε χαρακτηριστικά με τον Ροντρίγκο να μην συγκρατεί τα δάκρυά του.

Ο Ροντρίγκο ήταν ο ένας εκ των δυο που δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Λιβάκοβιτς στη «ρώσικη ρουλέτα» και σημάδεψε τον αποκλεισμό της Βραζιλίας.

Ακόμα και στις δηλώσεις του ο αρχηγός της Χβάρτσκα ύψωσε ασπίδα προστασίας και στάθηκε στην πνευματική δύναμη που επέδειξε σε έναν τέτοιο αγώνα. «Πρέπει να συγχαρώ τον Ροντρίγκο γιατί είχε τη δύναμη και το mentality να εκτελέσει πέναλτι μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι. Όλοι μπορούν να αποτύχουν» ανέφερε χαρακτηριστικά Μόντριτς.