Η σύζυγος του Τιάγκο Σίλβα σχολίασε την εικόνα της Τσέλσι
i

Τιάγκο Σίλβα / ©Twitter

Η σύζυγος του Τιάγκο Σίλβα σχολίασε την εικόνα της Τσέλσι

Sportal newsroom 11:04 - 13.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:39 - 20.08.2024

Η σύζυγος του Τιάγκο Σίλβα, Μπέλε, με ένα tweet έδειξε την απογοήτευσή της για την εικόνα της Τσέλσι, ενώ παράλληλα ανέφερε την επιθυμία της να υπήρχε ένας Τιάγκο Σίλβα σε όλες τις θέσεις.

Η Τσέλσι έχασε ακόμα μια φορά, αυτή τη φορά από τη Φούλαμ με 1-2 στο Κρέιβεν Κότατζ, συνεχίζοντας τη κατηφορική της πορεία. Το σκορ για τους «κότατζερς» το άνοιξε ο πρώην παίχτης της Τσέλσι, Γουίλιαν, πριν ισοφαρίσει ο Καλιντού Κουλιμπαλί. 

Η κόκκινη κάρτα που δέχτηκε ο Ζοάο Φέλιξ στο ντεμπούτο του, ανάγκασε τους «μπλε» να παίξουν με παίχτη λιγότερο για πάνω από μισή ώρα, με αποτέλεσμα στο 73' ο Κάρλος Βινίσιους να κάνει το 2-1 και να δώσει στη Φούλαμ τη νίκη. Αυτή ήταν και η πρώτη νίκη της ομάδα του Μάρκο Σίλβα απέναντι στη Τσέλσι μετά το 2006.

Μετά το τέλος του αγώνα η σύζυγος του Τιάγκο Σίλβα, Μπέλε, με ένα tweet έδειξε την απογοήτευσή της και παράλληλα την επιθυμία της να υπήρχε ένας Τιάγκο Σίλβα σε όλες τις θέσεις. Συγκεκριμένα το tweet έγραφε: «Αν υπήρχε ένας Τιάγκο Σίλβα στην επίθεση και ένας στο κέντρο μαζί με αυτόν που έχουμε στην άμυνα».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που σύζυγος του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού που κρίνει τους συμπαίχτες και την ομάδα του συζύγου της. Το 2021 η Μπέλε Σίλβα «τα είχε χώσει» στον Τίμο Βέρνερ για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες του, ενώ μετά το γκολ του στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Ρεάλ Μαδρίτης είχε απολογηθεί για τις προηγούμενες δηλώσεις της.