Η Θύρα 13 δίνει ραντεβού τη Δευτέρα στο Caravel «με πάθος και τρέλα για το πρωτάθλημα»
i

© Intime

Η Θύρα 13 δίνει ραντεβού τη Δευτέρα στο Caravel «με πάθος και τρέλα για το πρωτάθλημα»

Sportal newsroom 13:38 - 07.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:32 - 14.08.2024

Τη Δευτέρα (8/5) στις 18:00, δηλαδή τρεις ώρες πριν την έναρξη του μεγάλου ντέρμπι στο Καραϊσκάκη, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έδωσαν ως σημείο συνάντησης το ξενοδοχείο Caravel για να ενισχύσουν την ψυχολογία των παικτών και απέστειλαν

Λίγο πριν το μεγάλο ματς της Δευτέρας (8/5, 21:00) στο Καραϊσκάκη, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, οι οπαδοί των «πρασίνων» προετοιμάζονται για μία... μεγάλη στιγμή. 

Το συγκεκριμένο παιχνίδι, σε συνδυασμό με το ματς της ίδιας μέρας και της ίδιας ώρα ανάμεσα στον Άρη και τη ΑΕΚ (στο «Κλεάνθης Βικελίδης») θα αποφασίσει εν πολλοίς τον φετινό πρωταθλητή και η Θύρα 13 απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους οπαδούς του «τριφυλλιού». Συγκεκριμένα, τους καλεί να δώσουν με την παρουσία του ψυχική τόνωση στους παίκτες, που τόσο πολύ έχουν ανάγκη ειδικά μετά τα κρούσματα κορωνοϊού που αντιμετωπίζουν.

Tweet με νόημα από τον Γιάννη Αλαφούζο πριν το ντέρμπι «αιωνίων»: «Ήθος και Ψυχή, Παναθηναϊκός»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:36 - 07.05.2023

Tweet με νόημα από τον Γιάννη Αλαφούζο πριν το ντέρμπι «αιωνίων»: «Ήθος και Ψυχή, Παναθηναϊκός»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter λίγες ώρες πριν το ντέρμπι των «πράσινων» με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Σημείο συνάντησης αποτελεί το ξενοδοχείο Caravel στην Καισαριανή, εκεί όπου θα διαμείνουν ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, οι συνεργάτες του και οι παίκτες του πριν το παιχνίδι. Στις 18.00 οι οργανωμένοι οπαδοί μαζί με όσους πιστούς που θα προσέλθουν θα δώσουν το δικό του... άρωμα και τον δικό τους αγώνα. 

Αναλυτική η ανακοίνωση της Θύρας 13 αναφέρει: 

«ΗΡΘΕ Η ΜΕΡΑ... Ενάντια σε αυτούς που τόσα χρόνια κατακρεουργούν το Ελληνικό ποδόσφαιρο, 

ΗΡΘΕ Η ΜΕΡΑ... Ενάντια σε αυτούς που με σκοπό να μαζέψουν αποφάγια ανοίγουν τα πόδια τους, ΗΡΘΕ Η ΜΕΡΑ... Ενάντια σε αυτούς που φέτος με προεδρικό διάταγμα και με βραβείο ευρεσιτεχνίας κάθε Σαββατοκύριακο διεκδικούν το πρωτάθλημα, ΗΡΘΕ ΑΥΤΗ Η ΜΕΡΑ… Ενάντια σε αυτούς λοιπόν, όπου ο πρωταθλητής φέτος Παναθηναϊκός μας θα βάλει τίτλους τέλους για όλους τους! 

Ο κόσμος της ομάδας μας στις 18:00 ώρα την Δευτέρα θα δώσει βροντερό παρών στο Κάραβελ. Πάθος και τρέλα για το πιο αρ@@@ το πρωτάθλημα εναντίων όλων. 

Υ. Γ. Ενάντια σε όλους εσάς τους ΑΡΔ που μιλάτε με περίσσιο ενθουσιασμό, καθώς δύο ομάδες είναι ισόβαθμες δύο αγωνιστικές πριν το τέλος αλλά δεν μας λέτε πως η μία από αυτές τις ομάδες έχει φτάσει στο να κατέχει αυτούς τους βαθμούς...»