Η τολμηρή πόζα με εσώρουχα της Ιβάνα Κνολ που «αναστάτωσε» το Instagram (pics)

Η τολμηρή πόζα με εσώρουχα της Ιβάνα Κνολ που «αναστάτωσε» το Instagram (pics)

Sportal newsroom 12:51 - 24.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:43 - 14.08.2024

Η Ιβάνα Κνολ ανάρτησε μία φωτογραφία στα social media, όπου πόζαρε μόνο με τα εσώρουχά της.

Το μοντέλο Ιβάνα Κνολ έφερε για άλλη μια φορά «αναστάτωση» στο Instagram με μια από τις δημοσιεύσεις της. Η Κνολ είχε πάει να δει το Ουγγρικό γκραν πρι, συμμετείχε και σε αρκετούς ποδοσφαιρικούς αγώνες, απόλαυσε τις παραλίες της Ίμπιζα και, πλέον, επέλεξε για άλλη μια φορά έναν άλλο διάσημο προορισμό για να συνεχίσει την ξεκούρασή της. 

Το μοντέλο έχει πάει και σε ένα άλλο μέρος στην Ευρώπη, τις Κάννες. Έχει περισσότερους από τρία εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram, οι οποίοι ανταποκρίνονται στις αναρτήσεις τις. Κάθε μέρα δημοσιεύει κάτι καινούργιο, αλλά τον τελευταίο καιρό δεν σταματάει να ανεβάζει στιγμιότυπα από τις Κάννες, ώστε να δείχνει σε όλους τους θαυμαστές της πώς πάνε οι διακοπές της στη γαλλική παραθαλάσσια πόλη.

Η Ιβάνα Κνολ πόζαρε με εσώρουχα

Η αλήθεια είναι ότι κάθε φορά που η Ιβάνα Κνολ ανεβάζει κάτι στους λογαριασμούς της στο Instagram, τα likes πολλαπλασιάζονται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Η τελευταία όμως είχε και μεγάλη αποδοχή, αλλά και έκπληξη από τους ακολούθους της. Αποφάσισε να μοιραστεί μαζί τους μια εντυπωσιακή πόζα με εσώρουχα. 

«Η ζωή είναι ένα όμορφο όνειρο, αλλά μην ξυπνάς», έγραψε στα social media συνοδευόμενη από μια φωτογραφία με τα εσώρουχά της. Το έκανε στα γαλλικά, συνοδευόμενη από επιβεβαίωση ότι βρίσκεται ακόμα στην Κυανή Ακτή, κάτι που φαίνεται από το hashtag που συνοδεύει την ανάρτηση που έκανε στο Instagram της. 

Η Κνολ ποζάρει κοιτάζοντας την κάμερα, σε αυτό που φαίνεται να είναι το εσωτερικό ενός μεγάλου σπιτιού, αν και η τοποθεσία όπου αποφάσισε να τραβήξει τις φωτογραφίες είναι άγνωστη. 

Η εικόνα συγκεντρώνει ήδη περισσότερα από 205.000 likes στο Instagram μέσα σε μία μόνο μέρα, τα οποία συνοδεύονται από σχεδόν 2.000 σχόλια από τους πιο πιστούς ακολούθους της που θέλησαν να της δείξουν πόσο όμορφη είναι στη πόζα της. Ωστόσο, αυτό που προκαλεί έκπληξη είναι ότι έφτασε σχεδόν τα 35.000 likes.