Η Χριστουγεννιάτικη επίσκεψη του Νταβίντ Λουίζ σε φαβέλα (vid)
i

Νταβίντ Λουίζ / screenshot via Twitter

Η Χριστουγεννιάτικη επίσκεψη του Νταβίντ Λουίζ σε φαβέλα (vid)

Δημήτρης Χούπης 13:15 - 25.12.2022 / Ανανεώθηκε: 10:58 - 20.08.2024

Σε μία κακόφημη φαβέλα ο Νταβίντ Λουίζ ντυμένος Άη Βασίλης αποφάσισε να την επισκεφτεί και να δώσει χαρά στα παιδιά της περιοχής.

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τα παιδιά στη φαβέλα Μανγκέιρα, στην οποία ο Νταβίντ Λουίζ επισκέφτηκε ντυμένος Άη Βασίλης. Συγκεκριμένα ο αμυντικός της Φλαμένγκο μέσα σε γιορτινή διάθεση, φόρεσε τη στολή του Άη Βασίλη και έκανε την εμφάνισή του στις ακαδημίες της ομάδας του, που βρίσκονται στη συγκεκριμένη φαβέλα. 

Όπως είναι λογικό τα παιδιά με το που αντίκρισαν τον Βραζιλιάνο δε μπορούσαν το πιστέψουν. Στην αρχή μάλιστα νόμιζαν ότι είναι ο Πέντρο, ο οποίος αγωνίζεται επίσης στη Φλαμένγκο, ενώ ήταν και στην αποστολή της Βραζιλίας στο Κατάρ.

Όταν τελικά συνειδητοποίησαν ότι πρόκειται για τον Νταβίντ Λουίζ, χάρηκαν ακόμα περισσότερο, ενώ ο 14χρονος, Ρόναλντ, ξέσπασε σε κλάματα, μη πιστεύοντας ότι μπροστά του είναι ένα από τα είδωλά του. 

Η φαβέλα Μανγκέιρα τα τελευταία χρόνια έχει στιγματιστεί από τις συμμορίες και τους θανάτους, κάνοντας έτσι την έκπληξη του πρώην παίχτη της Τσέλσι και της Παρί Σεν Ζερμέν ακόμα μεγαλύτερη.