Αποσύρθηκε η προσφυγή του Ηρακλή για την υπόθεση Μάρα - Σε κίνδυνο η συμμετοχή του στο νέο πρωτάθλημα
i

©intime

Αποσύρθηκε η προσφυγή του Ηρακλή για την υπόθεση Μάρα - Σε κίνδυνο η συμμετοχή του στο νέο πρωτάθλημα

Sportal newsroom 18:05 - 07.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:26 - 14.08.2024

Το Διαιτητικό της ΕΠΟ απέρριψε την προσφυγή του Ηρακλή για την υπόθεση Μάρα, κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να αποσυρθεί από τα πολιτικά δικαστήρια.

Ο Ηρακλής δεν δικαιώθηκε στην υπόθεση Μάρα, αφού το Διαιτητικό της ΕΠΟ τον υποχρεώνει να αποσύρει την αποσύρει από τα πολιτικά δικαστήρια. Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ομοσπονδίας είχε αποφασίσει πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης έπρεπε να δώσει το ποσό των 200.000 ευρώ στον Μπόγκνταν Μάρα, αλλιώς θα ενεργοποιούνταν η τιμωρία αφαίρεσης βαθμών, κάτι που έγινε. 

Όταν μαθεύτηκε αυτό στις τάξεις του »Γηραιού», είχαν αποφασίσει πως θα πάνε την περίπτωση αυτή στα πολιτικά δικαστήρια με στόχο να δικαιωθούν. Ωστόσο η προσφυγή απορρίφθηκε. Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι η διπλή ποινή για τον Ηρακλή ισχύει. Η ομάδα πλέον θα πρέπει μέχρι τις 19 Αυγούστου να αποσύρει την προσφυγή της στα πολιτικά δικαστήρια για την περίπτωση αυτή, για να της επιτραπούν οι μεταγραφές

Αλλά και να μπορεί να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Super League 2 για τη σεζόν 2023-24. Σε άλλη περίπτωση θα χάνει τα παιχνίδια με 3-0 μέχρι να πληρώσει. 

Η απόφαση του Διαιτητικού: 

Απόφαση Διαιτητικού Δικαστηρίου: Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας απέρριψε την από 25/05/2023 με αριθ.πρωτ.17498/26-07-2023 προσφυγή της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ.

«Είναι δεδομένο ότι ο Ηρακλής δεν θα πάρει άδεια για το επόμενο πρωτάθλημα αν δεν πληρώσει»
SUPER LEAGUE 2

22:11 - 28.07.2023

«Είναι δεδομένο ότι ο Ηρακλής δεν θα πάρει άδεια για το επόμενο πρωτάθλημα αν δεν πληρώσει»

Ο δικηγόρος του Μπόγκνταν Μάρα, Γιώργος Παναγόπουλος, ανέφερε πως πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως ο Ηρακλής δεν θα πάρει άδεια για το επόμενο πρωτάθλημα και ότι θα έχει και απαγόρευση μεταγραφών αν δεν πληρώσει.

Την ίδια ώρα η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει κι άλλο «βάρος στην πλάτη». Αφού μετά τον Μπόγκνταν Μάρα και ένας ακόμα Ρουμάνος ποδοσφαιριστής διεκδικεί χρωστούμενα από τον Ηρακλή. Ο λόγος γίνεται για τον Βίκτορας Γιάκομπ ο οποίος είναι έτοιμος να προσφύγει στο Διαιτητικό της ΕΠΟ για ένα ποσό που φτάνει τις 250.000 ευρώ