Η κίνηση των παικτών του Ηρακλή για να σωθεί η ομάδα δεν υπάρχει: Ζήτησαν «ψαλίδι» για να βοηθήσουν την αποπληρωμή του Μάρα!

Ηρακλής

i

©Intime

Η κίνηση των παικτών του Ηρακλή για να σωθεί η ομάδα δεν υπάρχει: Ζήτησαν «ψαλίδι» για να βοηθήσουν την αποπληρωμή του Μάρα!

Sportal newsroom 12:46 - 06.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:56 - 14.08.2024

Σε μία σπουδαία κίνηση προχώρησαν οι παίκτες του Ηρακλή, καθώς ζήτησαν «ψαλίδι» για να βοηθήσουν την αποπληρωμή του Μάρα!

Δύσκολες στιγμές βιώνει ο Ηρακλής. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης κινδυνεύει να αποβληθεί από το πρωτάθλημα της Super League 2, λόγω της υπόθεσης του Μπόγκνταν Μάρα και την εξόφλησή του, αφού ο «Γηραιός» πρέπει να του δώσει το ποσό των 200.000 ευρώ.

Γι' αυτό και η διοίκηση του Ηρακλή ζήτησε από τον κόσμο της ομάδας να δώσει ο καθένας ό,τι μπορεί προκειμένου να μαζευτεί το ποσό των 200.000 ευρώ. Ενώ την ίδια ώρα έγινε κρούση προς τον πρώην πρόεδρο του συλλόγου, Αντώνη Ρέμο, ο οποίος απάντησε πως θα μιλήσει μαζί τους την Κυριακή.

Για την ώρα πάντως, οι παίκτες του Ηρακλή προχώρησαν σε μία σπουδαία κίνηση, καθώς ζήτησαν να πληρωθούν συνολικά 7.000 ευρώ λιγότερα χρήματα προκειμένου να συγκεντρωθεί το απαραίτητο ποσό και να κλείσει το θέμα με τον Μάρα. 

Μία κίνηση, η οποία δείχνει την αγάπη όλων στην οικογένεια του «Γηραιού» προκειμένου να υπάρξει επόμενη μέρα.